asdf

Smaug felperzselte az Empire-címlapját!

A Comic-Con után beindult A hobbit: Az öt sereg csatájának marketing lavinája. Ezúttal rögvest két címlapképet is kapott az Empire-től A hobbit-trilógiát lezáró utolsó nagy kaland!

Érdekes lett Amerika egyik vezető mozimagazinjának az alapkoncepciója, mert a két, egymással vélhetően ölre menő párbajt vívó karakter kapott külön-külön cover fotót. Az egyik Smaug, aki nem csak Tóvárost, hanem az Empire magazin hasábjait is felperzselte.

empire_smaug_cover_kep

A másik pedig Bard, aki vélhetően mindent megtesz azért, hogy az utolsó sárkányölő nyílvesszőjével szíven döfje a Magányos Hegy kincseit bitoroló szörnyet.

empire_bard_cover_kep

Kár, hogy itthon nagyon nehezen lehet beszerezni ezt az újságot, mert ez a példányszám iszonyúan hangulatos lett. A drámai hangvételű előzetessel ellentétben ezen a két címlapképen nem csak Smaug pusztító tüzes „leheletét” lehet érezni, hanem Bard-ban fellobbanó bizonyítási vágyat is, akinek kötelessége legyőzni Középfölde leghalálosabb ellenségét.

Peter Jackson monumentális „meséjét” lezáró film, A hobbit: Az öt sereg csatája 2015. december 17-én boríthatja lángokba az amerikai mozikat.

Megosztás facebookon