asdf

Comic-Con: Exkluzív előzetest kapott az Arrow harmadik szezonja

Mintha csak tegnap számoltunk volna be arról, hogy elkezdődtek Starling City hősének harmadik évados munkálatai. Erre fel már a 2014-es Comic-Con fesztiválon levetítették az első nagyon ígéretes kedvcsinálót az új szezonból. Figyelem! Ha nem láttad még a második évadot, akkor csak fokozott óvatossággal kattintsatok tovább, mert a trailer erősen spoileres.

Az előzetesből világosan kiderült, hogy a tétek jövőre is növekednek, ráadásul egy kicsit világosabb, vidámabb szezon elé nézünk, mert a második évad összképét Slade Wilson folyamatos jelenléte, Oliver vívódása és az erős családi dráma eléggé sötétre színezte. Ezt igazából egyáltalán nem bántam, mert a történet most is remek volt, ráadásul végre volt egy igazán markáns főgonosza is a sorozatnak.

A harmadik évad előzetesének eleje rövid, „ez történt eddig” – panelt tartalmaz, ami után egyből belevágunk a lecsóba. Első ízben láthatjuk Brandon Routh-ot, de ami külön öröm, hogy ideig-óráig megvalósulhat a rajongók által hevesen követelt és elnevezett Olicity - Oliver és Felicity szerelmi szála -, ráadásul visszatér a Fekete Kanári és Arsenal-t (Colton Haynes) is láthattuk akció közben. A flashback-es sztorivonal is kapott egy erős vérátömlesztést azáltal, hogy most Olivernek nem a „lakatlan” szigeten történt kalandjait ismerhetjük meg, hanem a Hong Kong-ban töltött „vakációját”. És bizony a harmadik évad történte is tartogat néhány nagyon erős drámai K.O-t a számunkra.

A grandiózusabb harmadik szezon már csak akkor lehetne jobb, ha végre kiírnák Laurel Lance-t a történetből, akivel látványosan nem tudnak mit kezdeni az írók. Tavaly egy elveszett, alkoholba menekülő szálat kapott, de ahelyett, hogy ezzel kivívták volna a szimpátiámat a karakter felé, csak még messzebbre taszították tőlem.

Egy kis hangulatjelentés az Arrow-paneljáról is: a színészek láthatóan jól érzik magukat a rendezvényen. Erről árulkodik a közös selfie is, ami a színpadra lépésük előtt készült:

arrow_stand_szineszek_comic_con

Megosztás facebookon