asdf

A Flash is villámléptekkel készül

Szerencsére a sorozatok készítőit, színészeit is megfertőzte a selfie-láz és a kényszeres fotófeltöltés a különböző közösségi portálokra, mert így mi is „kivehetjük a részünket” az új évadok forgatási munkálataiból. Ezúttal is élen járt Stephen Amell vezetésével az Arrow, ám mögé villámgyorsan felzárkózott a Flash c. sorozat is.

Arrow

Az alábbi két képet a sorozat címszereplője tette közé, aki tényleg nagyon sokat foglalkozik rajongókkal. A forgatási fotókból sajnos nem sok mindenre lehet következtetni. Az egyik csak egy szimpla baráti kép, amit a két kollégájával, Katie Cassidy-vel (Laurel Lance) és Paul Blackthorne (Quentin Lance) közösen készítettek.

Arrow_1

A másik egy kicsit érdekesebb: Zöld Íjászként egy ringben pózol. Bizonyára egy akciójelenet felvétele előtt vagy után készülhetett a fotó.

Arrow_2

Flash

A Flash készítőjét is elkapta a nagy „script-selfie”-láz, ami azt jelenti, hogy rögvest érkezett is egy kép a forgatókönyv címlapjáról.

Flash_3

A scripten kívül kaptunk még egy fotót a csapóról és a főszereplőről, Grant Gustin-ról, aki a fodrász-sminkes székben várja, hogy Barry Allen-t „faragjanak belőle”.

Flash_2

Flash_1

Flash és az Arrow is ott lesz a július 24-én megrendezésre kerülő Comic-Con fesztiválon, amelyről részletes tudósítást olvashattok majd itt a MoziStar-on.

Megosztás facebookon