asdf

Zöld Íjász és Flash együtt a kis képernyőkön?

  • Szerző: Medve Pál
A Comic-Con hó végi találkozója előtt már záporoznak a hírek a DC képregény univerzumának szériáiról. A kőkemény Gotham marketing mellett, most a CW amerikai kábeles televízió jelentette be, hogy az ősszel startoló szezonokban mixelve lesznek a címszereplők.

The Flash eredettörténetét indította útjára a második Zöld Íjász évad, ahol még a szuperhős gúnyát mellőzte a vörös villanás, azonban most azt pedzegetik, hogy már az álcázó szettben fogják az igazságot szolgáltatni a hősök. Greg Berlanti a sorozat producere elárulta, hogy a második szezonban kialakulóban lévő románc Barry Allen (The Flash) és Felicity között még kiaknázatlan maradt. Az első crossover ötletek a két karakter szerelmére fókuszálna, de a hardcore rajongók valószínűleg jobban örülnének annak, ha a két hős együtt zúzná a gonosztevőket. Bármit is hoznak ki a sorozat készítői az ötletből, mindenképpen pozitívan fog hatni az újonnan induló Flash szériának.

A villám kalandok első előzeteseiben már szerepelt Stephen Amell zöld csuklyás íjásza, ami okot adhat arra a következtetésre, hogy a két igazságosztó közös szereplésének még nem főtt le a kávéja.  A több szereplős DC produkciók mindig nagy sikereket arattak, mint például: az Igazság Ligája animációs filmek és a Smallville sorozat 7-8. évada, amiben az univerzum hőseit mixelték össze.

2578418338_27317143a2_z

Megosztás facebookon