asdf

Comic-Con: Concept plakátot kaptak a Bosszúállók!

Hivatalosan még alig vette kezdetét a 2014-es Comic-Con fesztivál, máris ömlesztve kapjuk az újabbnál újabb plakátokat és híreket. Ezúttal 2015 legjobban várt filmjéhez, a Bosszúállók: Ultron korához érkezett két hangulatos poszter.

Hasonló conept-sorozattal már operáltak az első Bosszúállók film esetében is, és ezt az új keletű hagyományt ismét megteszik. Ezúttal a sort egy régi kedvenc és egy új, nagyreményű karakter indította el.

Vasembert senkinek sem kell bemutatni. Robert Downey Jr. megformálásában a karakter népszerűségi indexe filmről-filmre rohamléptekben emelkedik. A milliárdos feltaláló tettei fogják kohóként égetni a második rész történetet, ezért nem csak a népszerűsége miatt lesz kulcsszereplő a nagy szuperhősös kalandban.

avengers-_age_of_ultron_2_vasember_comic_con

Ellenben Skarlát Boszorkány neve már ismeretlenebbül csenghet azoknak, akik nem túl járatosak a képregényvilágban. Wanda Maximoff az X-Men filmekben megismert mutáns, Magneto lánya, aki képességei – káosz mágia – révén az egyik legveszélyesebb ember a világon. Sokáig az emberiség ellen volt, ám idővel a labilis idegzetű, hirtelen haragú lány a fényt választotta. A Bosszúállók: Ultron korában az egyik feltörekvő tehetség, Elizabeth Olsen játszhatja el Skarlát Boszorkányt. Az alapján, amit eddig láttam tőle az Amerika Kapitány: A tél katonája stáblista utáni zárójelenetében, azt tudom mondani, hogy igazán ígéretesnek tűnik a fiatal Olsen-lány szerepmegformálása.

avengers_age_of_oltron_2_skarlatbosszorkany_comic_con

Joss Whedon rendezésében készülő Bosszúállók: Ultron kora a tervek szerint 2015. május 1-én érkezhet a mozikba.

Megosztás facebookon