asdf

Egy régi ismerős is segíthet harcolni Ultron ellen!

Bár már javában zajlanak a Marvel II. fázisát lezáró, Bosszúállók: Ultron korának forgatási munkálatai, még így is látnak napvilágot újabb casting-hírek. Ezúttal egy régi kedves ismerőst üdvözölhetünk újra a képregényhősök nagy családjában.

Stellan Skarsgård-ról, vagyis Erik Selvig-ről van szó, aki sorozatos nyelven szólva, afféle visszatérő szereplő státuszban tetszeleg a Marvel univerzumban. A karaktert első ízben a pörölyös hős eredetfilmjében ismerhettük meg, aki aztán később a Bosszúállókban Loki agymosott „katonájaként” a Tesseract segítségével portált nyitott a Chitauri számára. Sajnos az ideiglenes megszállás nem várt mellékhatásokkal járt: Erik Selvig a Thor: Sötét világban már-már az őrület szélén táncoló, flúgos professzor szerepében tért vissza.

bosszuallok_2_uj_casting_erik_selvig

A népszerű svéd származású színész elmondása szerint a Bosszúállók: Ultron korában csak rövid szerepe lesz, ergo nem lesz olyan fajsúlyos a jelenléte, mint az első nagy szuperhősös blockbusterben. A történetben való feltűnése még így is erősen indokolt, hiszen Ultron megállításához a legnagyobb elméknek bizony közösen kell megoldásra jutniuk.

A Bosszúállók: Ultron kora várhatóan 2015. május 1-én kerülhet a mozikba.

Megosztás facebookon