asdf

Hidegzuhany érte a Marvel színészeit!

Mielőtt megijednétek: egyik tervezett képregényes produkció sincs veszélyben, csupán Amerika legújabb jótékonysági őrületében tobzódnak a Marvel színészei is. Mi tagadás, elég hidegrázós élményben lehetett részük.

Hollywood legnépszerűbb fenegyerekének, Robert Downey Jr.-nak nem kell a szomszédba mennie egy kis őrültségért. Ezúttal is kapva kapott az alkalmon és kihívta szeretett kollégáit egy játékra. Természetesen nem egy könnyed Monopoly party-ra kell gondolni, annál érdekesebb a történet. Tudniillik egyre nagyobb népszerűségre tesz szert az újabb videós játék, amely ugyanazon az elven működik, mint a felelőtlen és idétlen sörivós elődje. Csak itt jeges vízzel kell magát lelocsolni a játékosnak, majd utána kihívnia azt, akit meg akar szívatni. A Bosszúállók csapatából Robert Downey Jr. kezdte meg a sort, aki a tőle megszokott lazasággal viselte a jeges élményt. Mondjuk egy olyan luxus medencében én is könnyedén átvészelnék bármit.

Robert Downey Jr. által kihívott Chris Hemsworth is teljesítette a feladatot. Thornak a Sötét Elfek-től vagy hatalmas, levegőben úszó szörnyektől a szeme sem rebben, de a jeges víz még az asgardi félistennek sem tetszett. Kíváncsi vagyok, hogy Chris Evans, Jeremy Renner és Mark Ruffalo miként fogja viselni a feladatot.

Ha a Bosszúállók bevállalták, akkor pont A galaxis őrzői maradnának ki a buliból? Természetesen nem. Az öttagú brigádból egyelőre Star-Lord, Drax és a film rendezője, James Gunn teljesítette a feladatot. Chris Pratt-nek még a közönségével sem volt szerencséje, ugyanis azok nagyon „kedvesen”, biztos, ami biztos alapon, dupla adag hidegvízzel kínálták meg a feltörekvő hollywoodi sztárt.

Ellenben a Drax-t alakító Dave Bautista alaposan feladata a leckét a „testvércsapat” kötelékeiben álló zöld szörnynek, Hulk-nak, ugyanis a pankrátorból lett színész amellett, hogy nyakon öntötte magát hidegvízzel, még egy „kellemes” jeges fürdőt is vett. Nem ajánlatos utána csinálni!

Külön jó volt látni, hogy a csapat vezére, James Gunn is bevállalta az attrakciót. A rendező arra is törekedett, hogy összekösse a „kellemest” a hasznossal, ugyanis mielőtt nyakon öntötte volna magát a hideg vízzel, előtte behűtette „vele” a pezsgőjét. Így kell méltóképpen ünnepelni!

Megosztás facebookon