asdf

Wonder Woman identitást váltott

Szerencsére nem egy újabb polgárpukkasztó képregény karakter megváltoztatásáról van szó, mint Thor vagy Amerika Kapitány esetében, csupán arról, hogy újabb szuperhős csatlakozik a Marvel univerzumához!

A mérsékelten sikeres Agents of S.H.I.E.L.D. sorozat Lucy Lawless után újabb ismertebb színésznőt szerződtetett le Adrianne Palicki személyében, akiről azt kell tudni, hogy a Friday Night Lights c. kritikailag is elismert focis dráma után a Wonder Woman szuperhősös széria címszerepét kapta meg. A dolog érdekessége, hogy az a sorozat, amelyben a gyönyörű színésznő alakította a DC univerzum egyik legismertebb figuráját, még a rajt előtt, hamvaiban pusztult el. Adrianne Palicki-t azóta olyan filmekben láthattuk viszont, mint a G.I. Joe: Megtorlás vagy a Légió.

adrianne_palicki_a_shieldben

A jövőben pedig már az Agents of S.H.I.E.L.D.  második évadjában lesz látható, igaz első körben még nem állandó színészi státuszt kapott, de ha a karaktere elég népszerű lesz és a történet is megkívánja, akkor többször is visszatérhet Mockingbird szerepében. A karakterről annyit kell tudni, hogy a Jeremy Renner által alakított Sólyomszem női megfelelője. Kiválóan ért a közel harchoz, remekül bánik a karddal és az íjával is halálos pontossággal talál célba. Mindenféleképpen érdekes, üde színfolt lehet a sorozatban, amire igencsak ráfér a vérfrissítés.

Megosztás facebookon