asdf

A Marvel nőt csinált Thor-ból?

A Marvel már napok óta készült a nagy bejelentésre a Thor 3-al kapcsolatban, ami bizony nagy meglepetést okozott. Míg mindenki a film címét és a premier dátumát várta, helyette kapott egy női Thor-t.

Köztudott, hogy a Marvel univerzum az a hely, ahol mindig érnek meglepő fordulatok. Ebből Thor sem maradhatott ki. Na, de akkor ez most hogy is van? Mi lesz Chris Hemsworth-tal , azaz Thor-ral? - merül fel sokakban a kérdés.

thor_vs_thor

A Marvel bejelentése sokkolt mindenkit első hallásra (talán még másodjára is), de egyelőre csak a képregényre vonatkozik a váltás. A nagy leleplezés ugyanis az új képregénysorozatról szól, amely a Villámok Istene (Thor: God of Thunder) címet kapta, ls Jason Aaron jegyzi az újdonságot, amely idén októbertől lesz elérhető. Az új női hős, aki szintén Thor (szintén zenész - mondhatná az "igazi" Thor) a Marvel női vonalát erősíti a nem kicsi táborban.

Reméljük Thorral nem történik olyan, ami miatt csalódást kell majd éreznünk, és megmara a mi "kalapácsos királyunk" úgy, ahogy eddig megszoktuk, de ez a mondat nem túl biztató:

"Ez az új Thor nem valami átmeneti dolog, mostantól ő az egyetlen Thor!”

 A női szuperhős kezében a jól ismert kalapáccsal és Thor névvel, ezt még szokni kell, és ehhez segít ez a két kép is.

thor-woman0

Megosztás facebookon