asdf

Xena-t is „elkapta” a S.H.I.E.L.D.

Miközben azzal vagyunk elfoglalva, hogy minél több dologról be tudjunk számolni nektek a készülő új sorozatokkal kapcsolatban – Gotham, Flash, Constantine -, a háttérben a S.H.I.E.L.D. Phil Coulson ügynök vezetésével új ügynököt „küld a terepre”.

Lucy Lawless visszatér a képernyőre! Talán emlékeztek még a legemlékezetesebb alakítására, a Xena-ra, ami sokáig sikerrel futott a televízióban. Akkor egy egész világ imádta a gyönyörű színésznőt, akinek a sorozata nálam kimerítette a guilty pleasure-kategóriát. Konkrétan nem volt olyan szombat vagy vasárnap délután, amikor ne néztem volna meg ebéd után, jóllakottan Xena újabb kalandját.

A harcos hercegnő „halála után” Lucy Lawless következő nagy dobása a Spartacus c. sorozat volt, ami technikai megvalósításában erősen hajazott a 300-ra. A kiváló dramaturgiával rendelkező sorozat rövid időn belül óriási rajongótáborra tett szert. Ezért is lehetett az, hogy a gladiátor-felkelés első embere három folytatásos és egy előzmény évadot kapott. A történetben fontos szerepet játszott Lucy Lawless, aki kiválóan formálta meg a vipera jellemű, Lucretia karakterét. Emellett pedig megvalósította a férfi rajongóinak a leghőbb vágyát: betekintést engedett a női bájaiba.

Lucy Lawless agents of shield

Szerencsére Lucy Lawless-t nem kell most sokáig nélkülöznünk, mert szerepet kapott a Marvel-univerzum „utánfutó” sorozatában, az Agents of S.H.I.E.L.D. -ben. Egyelőre nagy a titokzatoskodás a karaktere körül: sem a figura leírását, sem a nevét nem hozták még nyilvánosságra, sőt azt sem lehet tudni, hogy a színésznő csak pár részben fog feltűnni, visszatérő szereplő lesz-e vagy rögtön állandó státuszt kap a sorozatban. Mindenestre azt el lehet mondani, hogy minőségi erősítés érkezett a S.H.I.E.L.D.-hez, amire nagy szükségük is van.

Megosztás facebookon