asdf

Chris Hemsworth megjárta a börtönt

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Még a haja is égnek állt Chris Hemsworth-nek, amikor börtönbe került. Nem követett el semmilyen bűncselekményt, azonban a Blackhat c. film hitelessége érdekében még ezt a megpróbáltatást is ki kellett állnia.

Blackhat című akció-trhiller miatt ment a rácsok mögé, mert a filmben egy lecsukott hackert alakít, és a szerep hiteles alakításához megfelelő tapasztalatokra volt szüksége.chrishamsworth_blachat0"A börtönparancsnok figyelmeztetett, hogy nem lesz sétagalopp a látogatás"- mondta az ausztrál színész. "Igaza volt. Amikor végigsétáltam a cellák előtt, szinte minden rab beszólt nekem a rácsok mögül, mert látták a filmjeimet, és felismertek. Nem sértegettek, inkább fenyegettek, ami nem volt kellemes élmény. De az egész kirándulás mégis hasznos tapasztalat volt, mert kiderült számomra, hogy aki kikerül a börtönből, az egészen más ember ahhoz képest, aki bekerült."

Blackhatben a Hemsworth által alakított hacker súlyos börtönbüntetését tölti, ám a kormány amnesztiát ígér neki, mert ő az egyetlen, aki ki tudja deríteni, kik azok a kiberterroristák, akik Amerikát egy atomerőmű felrobbantásával fenyegetik. A film rendezője Michael Mann, akinek olyan mesterműveket köszönhetünk, mint a Szemtől szemben és a Collateral - A halál záloga.

Blackhat - Hazai bemutató: 2015. január 29.

Megosztás facebookon