asdf

Új tv-spotot kaptak A galaxis őrzői

A Marvel marketingesei továbbra sem hagynak békén minket. Egymás után érkeznek a jelenetképek, karakterplakátok, előzetesek és tv-spotok az augusztusban bemutatásra kerülő A galaxis őrzőiből. Ezúttal is egy újabb poszterrel és tv-előzetessel lettünk gazdagabb.

Az új verziójú csapatképre csak néhány mondat erejéig szeretnék kitérni, mert kísértetiesen hasonlít egy korábban kiadotthoz, főleg Groot és Drax beállását másolták le egy az egyben a korábbi plakátról. Igazából most csak a Rocket Raccoon-ra hívnám fel a figyelmet, aki ismét az „első sorba” kapott helyet. Valószínűleg James Gunn és a film reklámszakemberei is érzik, hogy érdemes nagyobb hangsúlyt fektetni a csapat legmókásabb tagjára. Szinte már látom magam előtt, hogy a bemutató után a világ nagy mosómedve-lázban fog tobzódni. Nekem már sikerült most elkapnom ezt a „betegséget”.

agalaxisorzoinemzetkoziplakat

A tv-spotot viszont most már csak azoknak ajánlom, akik nem bírják kivárni az augusztusi bemutatót és a hosszú várakozási időt enyhítve újabb és újabb spoileres képkockákkal szeretnének gazdagodni. Érdekesség, hogy ezúttal pár rövid pillanat erejéig feltűnik a film főgonosza is, akit ráadásul rögtön harc közben láthattunk.

 

A James Gunn által vezetett csapat tagjait továbbra is Chris Pratt, Zoe Saldana és Dave Bautista alkotja, míg Groot és Rocket Raccoon Vin Diesel és Bradley Cooper orgánumán szólalhatnak majd meg.

A galaxis őrzői 2014. augusztus 14-én érkezhet a hazai mozikba.

Megosztás facebookon