asdf

Borongós hangulatú plakátokat kaptak James Gordon-nék

Az új, bemutatásra váró szériák közül a Gotham marketingesei azok, akik leginkább nyomják a képregénysorozat szekerét. Ami nem is meglepő, hiszen hatalmas várakozás előzi meg James Gordon nyomozó kalandjait, amelyben Gotham alvilágába kalauzolja el majd a nézőket, olyan ikonikus gonosztevők közé, mint Pingvin vagy Rébusz.

Korábban is kaptunk már jelenetfotókat és előzetest is a készülő nyomozós sorozatból, ezért nem mondhatjuk azt, hogy ellennénk hanyagolva a készítők részéről. Ezúttal egy nagy csokor karakterplakáttal leptek meg minket, amiről általánosságban elmondható az, hogy mindegyiket átlengi a Gotham City-re jellemző búskomor, sötét, már-már reményvesztett hangulat. Érdekesség a karakterplakátokkal kapcsolatban, hogy nyomokban rejtett utalásokat is tartalmaznak. Például az új figuraként feltűnő Ivy Pepper „profilképe” arról árulkodik, hogy köze lesz a Batman képregényekben megismert Méregcsókhoz (Poison Ivy). A karakter eredetileg kémikus és lelkes környezetvédő, ezért a képeken lévő levelek arra utalnak, hogy egy napon – hasonlóan a fiatal Bruce Wayne-hez – beteljesíti majd a sorsát.

gotham_ujkarakterkepek_5

gotham_ujkarakterkepek_1

gotham_ujkarakterkepek_2

gotham_ujkarakterkepek_3

gotham_ujkarakterkepek_4

gotham_ujkarakterkepek_6

gotham_ujkarakterkepek_7

gotham_ujkarakterkepek_8

A Gotham című sorozat a FOX csatorna égisze alatt készül Bruno Heller (A mentalista) kreatív felügyelete alatt. A főszerepekben Ben McKenzie, Jada Pinkett Smith, Donal Logue, Camren Bicondova, Cory Michael Smith, Clare Foley és Robin Taylor lesz látható. Várhatóan 2014 őszén kerülhet majd a képernyőre.

Megosztás facebookon