asdf

Bruce Wayne első lépése a szuperhőssé válás felé

Megkaptunk a Gotham c. sorozat legújabb előzetesét, ami minden eddiginél hangulatosabbra sikeredett. A másfél perces előzetes valóban egy sötét tónusú történet reményével kecsegtet. És jól látni azt is, hogy a készítők nem öncélú módon írták bele a sorozatba Bruce Wayne-t, hanem tényleg kezdeni is akarnak vele valamit.

Két dolgot is lelehet szűrni az előzetesből. Az egyik, hogy nagy hangsúlyt fektettek Gotham-re. A város látképe önazonos a képregényben megismerttel. Saját személyisége van, ezáltal az a rengeteg bűn és mocsok, ami elönti az utcákat, szinte átüt a képekből. Ehhez párosul a borongós, sötét és nyomasztó hangulat.

 

A másik érdekesség, hogy bár James Gordon nyomozó munkássága áll a történet középpontjába, a készítők kicsit mélyebben hozzányúltak Bruce Wayne karakteréhez is, ami egyáltalán nem üt el attól, amit a Batman: Kezdődik-ben láthattunk. Ebből arra lehet következtetni, hogy az ifjú „bőregérrel” valóban akarnak is kezdeni valamit és nem csak a neve miatt került bele a történetbe. Nagyon szívesen végig nézném azt a folyamatot, amin a milliárdos csemete átment a szülei elvesztése után. Erős drámai szál alakulhatna ki belőle, amivel – az eddig látottak alapján - David Mazouz (Bruce Wayne) maximálisan megbirkózna.

Az előzetes mellé kaptunk még egy plakátot is, hogy biztos ne felejtsük el a premier dátumát.

gotham_bemutatobanner

Megosztás facebookon