asdf

Superman és Batman egy filmben

Zack Snyder, Az acélember rendezője a képregényimádók évente megrendezésre kerülő találkozóján, a Comic-Conon az egyik legizgalmasabb bejelentését tette: DC Comics jövőre összeereszti két nagyágyúját.

A jelenleg a mozikban futó Man of Steel folytatásában Supermant és Batmant láthatjuk majd együtt. A forgatókönyvet David S. Goyer-rel közösen írják majd. 

batman_superman

Superman bőrébe ismét - akárcsak Az acélemberben - Henry Cavill bújik, Batman szerepe egyelőre kérdés. Felmerülhetne Christian Bale neve is, ám a színész több interjúban is kifejtette, hogy nem szeretne újra a Denevérember bőrébe bújni. Az acélember-ben játszó Henry Cavill (Superman), Amy Adams (Lois Lane), Laurence Fishburne (Perry White) és Diane Lane (Martha Kent) viszont biztosan visszatérnek a filmvászonra. A HollywoodReporter úgy tudja, 2016-ban filmre viszik Flash történetét is, 2017-ben pedig összeáll az Igazságliga, a DC legendás szuperhőscsapata.A DC egyszer, 2000-ben már megpróbálta közös filmbe szedni kedvenceit, ám az a projekt dugába dőlt.

Megosztás facebookon