asdf

Petíciók Ben Affleck ellen! Tiltakoznak a rajongók!

Lázadnak a rajongók, amióta bejelentették az új Batman kilétét. Nem ismernek lehetetlent: petíciót indítottak, sőt, még az amerikai elnököt is megkérnék arra, hogy segítsen.

A Warner Bros. múlt csütörtökön bejelentette, hogy Ben Affleck kapja meg Batman szerepét Az acélember 2-ben. A hír egyre nagyobb felháborodást vált ki, egyre nagyobb méreteket ölt a színész leváltására induló kampányok, rajongók tízezrei reménykednek abban, hogy a stúdió visszavonja a bejelentést és végül kiteszi Afflecket, a sokak szerint a karakterhez nem méltó sztárnak. A petíciók egyike már közel 70.000 aláírást összegyűjtött.

AffleckBatman_2651366b

“A színészi képességei a közelében sincsenek ahhoz, hogy hiteles Bruce Wayne legyen, nem méltó a szerepre. Nincs elég jó felépítése, és nem is elég félelmetes Batman szerepére. A Daredevil-ben nyújtott alakítása gyalázatos volt, egyáltalán nem való akciósztár szerepre. Kérünk, találjatok valaki mást.” – áll benne.

Akadtak olyanok is, akik a Fehér Házig meg se álltak, és weboldalán is elindított egy petíciót, magát Obama elnököt kérte rá, hogy tegye illegálissá azt, hogy Ben Affleck legyen Batman. A petíciót azóta már eltávolították a honlapról, de mindenképpen szellemes megnyilvánulás volt. 
Valószínűleg a stúdió nem fogja felbontai a szerződést a sztárral a tiltakozások hatására, de intő jel lehet neki a megmozdulást.

A 41 éves színész a titokzatos milliárdos, Bruce Wayne, Batman alteregója bőrébe bújik Zack Snyder rendező 2015-re tervezett filmjében, amely az idén bemutatott alkotása, Az acélember folytatása lesz.

„Tudtuk, hogy szükségünk van egy különleges színészre, aki a DC Comics gondozásában megjelenő egyik legnépszerűbb képregény szuperhősét alakítja, és Ben Affleck teljeséggel megfelel ennek a kívánalomnak" – hangoztatta Greg Silverman, a Warner Bros Pictures stúdió kreatív fejlesztési igazgatója.

A tervek szerint a jövő évben kezdik meg a Supermant és Batmant együtt szerepeltető film forgatását, és az egyelőre cím nélküli alkotást 2015. július 17-én mutatják be a mozikban. A főbb szerepekben Affleck mellett Az acélember szereplői fognak feltűnni, Henry Cavill, aki Supermant alakítja, továbbá Amy Adams, Laurence Fishburne és Diana Lane. A forgatókönyvet David S. Goyer, Az acélember forgatókönyvírója írja.

A Bosszúállók rendezője és egyben a Marvel legnagyobb ütőkártyája, Joss Whedon Twitteren kifejezte véleményét a Warner döntésével kapcsolatban és Whedon azt mondta, hogy Ben Affleck remek választás volt Batman karakteréhez, bízik a színész képességeiben és az Affleck - Cavill párosítás pazar. Szerintetek?

Ha aláírnád a petíciót, megteheted ITT.

ben_affleck_is_batman_l

Szerinted ki volt a legjobb Batman?

Megosztás facebookon