asdf

Három színész csatlakozott a Batman vs. Superman-hez

  • Szerző: P. Kristóf
Három újabb színész csatlakozott a Batman vs. Superman-hez külön a film kedvéért kitalált karakterek szerepében.

A Warner Bros. bejelentette, hogy a Batman vs. Superman gárdájához csatlakozik az Oscar-díjas Holly Hunter, a 300: A birodalom hajnala sztárja, Callan Mulvey és Tao Okamoto, akit tavaly a Farkas című szuperhősfilmben láthatott a közönség. Mind hárman olyan karaktert alakítanak majd, melyet a film kedvéért alkottak meg a készítők.

casting

"Holly mindigis az egyik kedvenc színésznőm volt, óriási tehetség és mindig elragadó a vásznon. Lehetőségem volt korábban találkozni vele és egyből tudtam, hogy dolgoznom kell vele, így amikor elkezdtük készíteni a film forgatókönyvét, gondoskodtam róla, hogy legyen benne egy külön neki szánt szerep. Szerencsémre dolgozhattam Callan-nal a 300: A birodalom hajnala forgatásán és lenyűgözött a tehetsége. Nagyszerű színész és már nagyon várom a lehetőséget, hogy újra együtt dolgozzam vele. Tao pedig, egyszerűen egy feltűnő jelenség, akinek gyönyörűségével csak színészi képességei vetekednek. Izgatott vagyok, hogy ő is csatlakozott hozzánk. - nyilatkozta Zack Snyder rendező filmje legújabb szereplőiről. 

A három színész mellett Henry Cavill (Superman), Ben Affleck (Batman), Gal Gadot (Csodanő), Jesse Esienberg (Lex Luthor), Jeremy Irons (Alfred), Amy Adams (Lois Lane), Laurence Fishburne (Perry White) és Diane Lane (Martha Kent) is szerepelni fog a filmben, melyet Zack Snyder rendez majd Az acélember folytatásaként és először találkozik majd benne Batman és Superman a mozivásznon. 

Batman vs. Superman - Bemutató: 2016. május 6.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon