asdf

Tényleg Jason Momoa lesz Atlantisz királya?

Már egy ideje cikkeznek arról a külföldi filmes portálok, hogy a Trónok Harca Khal Drogo-ja, Jason Momoa alakíthatja majd Aquaman-t a 2017-re betervezett Igazság ligája-filmben.

Ezzel a pletykával kapcsolatban már többször is megkeresték a színészt, aki mindannyiszor cáfolta a híreszteléseket.

Ám a Hitfix újra megszellőztette, hogy a Conan című film sztárja, Jason Momoa mégis elvállalta a népszerű szuperhős szerepét. Sőt mi több: rögtön egy rövid cameo-val fog nyitni a Batman vs. Superman: Igazság hajnala (Batman v Superman: Dawn of Justice) című filmben. Ha ez igaz, akkor egy mini Igazság ligája már a soron következő DC-s szuperhősfilmben össze fog verbuválódni Csodanő, Cyborg és Aquaman személyében.

aquaman_jasonmomoa_casting

Aki esetleg nem tudná: Aquaman - amellett, hogy Atlantisz királya - szintén tagja az Igazság ligájának. Olyan képességekkel rendelkezik, mint az emberfeletti erő, a víz alatt lélegzés illetve a tengeri állatokkal létesített telepatikus kapcsolat.

A karakter korábban már debütálhatott a kisképernyőn: a Smallville című, tíz évadot megélt sorozat – amely az Acélember szuperhőssé válásának az útját mutatta be – több epizódjában is feltűnt. Akkor Alan Ritchson játszhatta el a szerepet. A Smallville nézettségi sikerén felbuzdulva még arról is szó volt, hogy Aquaman kap egy különálló sorozat Justin Hartley-vel a főszerepben, ám végül a tervezet projektből nem lett semmi.

Jason Momoa szerződtetésének hivatalos megerősítésre még egyelőre várni kell, mert a feltételezett casting-hírrel kapcsolatban sem a Warner Brothers, sem pedig a DC nem adott ki hivatalos nyilatkozatot. De ahogy a mondás is tartja: nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél…

A Batman vs. Superman: Igazság hajnala (Batman v Superman: Dawn of Justice) 2016 májusában kerülhet majd a mozikba. A főbb szerepekben feltűnik majd Henry Cavill, Ben Affleck, Gal Gadot, Amy Adams, Jeremy Irons és Jesse Eisenberg. 

Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon