asdf

Képek az Atlantisz központú Igazság Ligájából!

Habár a DC mozis univerzuma még gyerekcipőben jár, szerencsére ugyanez már nem mondható el a Warner Brothers animációs részlegéről, ami gőzerővel gyártja az Igazság Ligája-filmeket. A soron következő felvonás Atlantiszba kalauzolja el a rajongókat.

A 2013-ben bemutatott az Igazság Ligája: A Villám-paradoxon (Justice League: The Flashpoint Paradox) óriási sikert ért el a rajongók körében, akik az utóbbi évek legjobb egész estés animációs filmjeként tartják számon a népszerű Flash-központú történetet. Ellenben a tavalyi Justice League: War már nem váltott ki akkora nézői visszhangot. Tény és való, hogy a sztori gyengébbre sikeredett az előzőnél. A csorbát most Atlantisz királya, Aquaman küszöbölheti ki, aki a legújabb animációs film vezérkaraktere lesz.

justice_league_throne_of_atlantis_4

Annak fényében, hogy nagy csinnadratta közepette bejelentették azt, hogy Jason Momoa alakíthatja a rajongók körében kevésbé népszerű Arthur Curry-t (Aquaman) a készülő élőszereplős DC-filmekben, indokolttá tette a képregényhős előtérbe helyezését és népszerűsítését, amire a legjobb módszer az, ha „saját” animációs filmet kap. A Justice League: Throne of Atlantis c. alkotásból most kaptunk néhány jelenetképet. Az alkotók a vizuális megjelenítés megtervezésében a legutóbbi filmben lefektetett látványirányt követték.

justice_league_throne_of_atlantis_1

justice_league_throne_of_atlantis_2

justice_league_throne_of_atlantis_3

justice_league_throne_of_atlantis_5

justice_league_throne_of_atlantis_6

justice_league_throne_of_atlantis_7

justice_league_throne_of_atlantis_8

Justice League: Throne of Atlantis 2015-ben kerülhet a képernyőre.

Megosztás facebookon