asdf

A True Blood sztárja 3D-s Tarzan lesz

  • Szerző: P. Kristóf
Tarzan ismét visszatér a vászonra egy 3D-s élőszereplős filmben. A Warner Brothers bejelentette, hogy megkezdődtek a Tarzan című filmjük előkészületei.

Edgar Rice Burroughs klasszikus regényéből ezúttal egy élőszereplős 3D-s mozifilm készül, melyre korábban még nem volt példa. A címszerepet a True Blood - Inni és élni hagyni című vámpíros sorozat sztárja, Alexander Skarsgård kapta, míg szerelmét, Jane-t Margot Robbie alakítja majd, akit a hazai közönség DiCaprio feleségeként ismerhetett meg A Wall Street farkasában. Rajtuk kívül még két színész csatlakozott a projekthez, az Oscar-jelölt Samuel L. Jackson és a kétszeres Oscar-díjas Christoph Waltz, de egyikük karakterét sem hozték egyelőre nyílvánosságra.

Tarzan

A filmet az a David Yates rendezi majd, aki az utolsó négy Harry Potter filmet is készítette, úgyhogy bátran kijelenthetjük, jó kezekben van a projekt. A forgatókönyvet Stuart Beattie és Craig Brewer írják az eredeti regény alapján, míg Jerry Weintraub, David Barron és Alan Rice  a film producerei lesznek. 

Az egyelőre Tarzan címen forgó produkció 2016. július 1-én érkezik majd a mozikba és olyan vetélytársakkal kell megküzdenie a nézők kegyeiért, mint A függetlenség napja 2, vagy az Angry Birds.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon