asdf

Teljesen más lesz az új Tarzan film!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Néhány nappal ezelőtt a világ végre megláthatta az új Tarzan film, a Tarzan legendája első képeit, sőt, már az első előzetes is felkerült a netre.

Néhány nappal ezelőtt a világ végre megláthatta az új Tarzan film, a Tarzan legendája első képeit, sőt, már az első előzetes is felkerült a netre. A rendező, David Yates, aki az utolsó négy Harry Potter-filmmel vált híressé (és jelenleg a Fantasztikus állatok és megfigyelésük-ön dolgozik), ezúttal is varázslatot vetett be: csak most minden meghökkentően valóságosnak látszik. És másnak, mint a Tarzan-sztori ismerői eddig megszokhatták.the-legend-of-tarzan-teaser-1"A filmünk tulajdonképpen pont az ellenkezője a klasszikus történetnek. Hisz a film a viktoriánus Angliában kezdődik, ahol a hős és felesége boldogan, elegánsan él. De vissza kell térnie Kongóba, és fokozatosan lehullik róla a civilizáció, fokozatosan előbújik belőle a vadállat." – nyilatkozta az elképesztően kigyúrt Alexander Skarsgård, a megelevenedett Tarzan.

tarzan2016A filmet a dzsungelen és a csodásan hiteles vadállatokon kívül a színészei teszik igazán látványossá: Jane szerepében Margot Robbie valamint Samuel L. Jackson, Christoph Waltz és Djimon Hounsou.

The Legend of Tarzan - Hazai bemutató: 2016 nyara

Megosztás facebookon