asdf

Újabb karakterplakátokat kapott a Batman v Superman

Egyre elkeseredettebbnek tűnik a DC a Zack Snyder-által rendezett gigantikus blockbusterrel kapcsolatban, ugyanis szűk egy hónappal a premier előtt újabb karakterplakátokkal gazdagodott a Batman v Superman „kryptonittal legyengített” marketing-kampánya.

Nem túl eredeti posztereken feszít Lex, Lois és Alfred

Abszolút meg tudom érteni a Warner – DC duó félelmeit, ugyanis a több százmillió dollárból forgatott univerzum-alapító filmjüknek nem biztos, hogy jót tett a Deadpool elképesztő sikere. És most nem az anyagi részére gondolok. A negyedik falat kaparó anti-hős alapjaiban kavarta fel azt a mainstream, záptojás illatű állóvizet, amit a Marvel az egy kaptafára készülő eredetfilmjeivel és csalódást keltő folytatásaival okozott. Tényleg üdítő élmény volt látni egy teljesen tét nélküli, felszabadult történetet, ami még a legzordabb lelkű kritikus lelkét is meg tudta melengetni.

batman_v_superman_alfred

batman_v_superman_lexbatman_v_superman_loisA DC ellenben a másik végletek képviseli: már Az acélember is túlságosan komolyan vette magát, amire, a látottak alapján, a Batman v Superman-ben jócskán rápakoltak még egy lapáttal. A stúdió becsületére legyen mondva, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy ne felejtsük el a „bőregér” harcát az Acélemberrel, ezért kiadtak néhány erőltetett, izzadságszagú, funkció nélküli plakátot.

Korábbi plakátok:

batman_v_superman_batman

batman_v_superman_supermanbatman_v_superman_wonder_woman

A Batman Superman ellen: Az igazság hajnala - Hazai bemutató: 2016. március 24.

Megosztás facebookon