asdf

Az Igazság Ligája Atlantiszba utazik

  • Szerző: Medve Pál
A DC univerzum évről-évre folyamatosan erősít kis költségvetésű animációival, a hardcore képregény rajongók nagy örömére. Idén sem maradunk skiccelt szuperhősök nélkül, a 2014-es Comic-Con fesztiválon érkezik Az igazság ligája (Justice League: Throne of Atlantis).

Az új DC animációk a tavalyi Justice League: Flashpoint Paradox (The Flash) után az egy karakterre koncentráló koncepciót követték. 2014 elején a Justice League: War, Zöld Lámpás és Batman drámáját boncolgatta, most pedig a kevésbé népszerű pikkelyes szuperhős Aquaman reputációját próbálják növelni. Az igazi rajongóknak ínyencfalat lehet, ugyanis a rajzfilm adaptációk a lehető leghűségesebbek az eredeti képregényes sztorikhoz. Az óceán királyára ráfér a népszerűsítés, mivel oszlopos tagja az Igazság Ligájának, és a mozivásznon nevelkedett képregényhős rajongók körében nem annyira ismert, mint a kriptoni Kal-El, vagy a dollármilliomos Bruce Wayne/Batman.

throneofatlantis

Az élőszereplős atlantiszi császárra még várnunk kell, azonban pletykák már szálingóztak arról, hogy a Batman vs. Superman 2015-ös akciójában benne lehet egy kisebb szerep erejéig.

Megosztás facebookon