asdf

Ben Affleck Az igazság ligájáról nyilatkozott

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
A DC Univerzum még csak születőben van – néhány nagy filmen, és egy minden kétséget kizáróan elsöprő szupersikeren (a Wonder Woman-en) túl még csak most jön a java.
Az igazság ligája, az Aquaman és az Öngyilkos osztag 2. valószínűleg bebetonozza a nagy sikersorozatok közé a képregény-különlegesség megfilmesítéseit.
joss-whedon-zack-snyder
Az univerzum középpontjában Zack Snyder áll, aki producerként és rendezőként is felügyeli e filmek készültét. Még akkor is, ha magánéleti okokból Az igazság ligája készítése közben segítséget kellett hívnia: jó időre Joss Whedon-nak, a Bosszúállók filmeket sikerre vivő rendezőnek adta át a gyeplőt. Az igazság ligája tulajdonképpen kettejük közös műve, még akkor is, ha utóbbi csak íróként van feltüntetve a stáblistán.
IgazsagLigaja_jelenetfoto (5)
Most végre egy bennfentes árulkodott a munkamegosztásról. Maga Batman, Ben Affleck nyilatkozta a következőket: "Joss azt hozta a produkciónak, amit egy rendezőnek hoznia kell: a jó ízlését. Érezte, hogy mi tesz jót a sztorinak és mi nem. Ösztöne van a realizmushoz meg a szereplőkben meglévő humanitás felfedezéséhez. Minden szereplő elképesztő dolgokra képes ebben a filmben, de ő hozott össze minket, ő tette érdekessé az egészet. Tehetséges, ennyi az egész." – mesélte Affleck az SFX magazinnak.
 
 
Az igazság ligája/Justice League - Hazai bemutató: 2017. november 16.
Megosztás facebookon