asdf

A rajongók imádják Az igazság ligáját!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Az időzítés tökéletes. A világ legnagyobb mozirajongó és geek fesztiválja, a Comic-Con alatt érkezett a hír, hogy a Wonder Woman (már a mozikban!) 780 millió dolláros bevételével vetélytársait legyőzve a nyár legnagyobb sikerévé küzdötte fel magát.
Nem csoda, hogy a San Diegóban vendégeskedő Gal Gadot-ot elképesztő rajongás fogadta, amikor egy közönségtalálkozón megjelent.
Justice-League-Comic-Con-2017
A találkozó arra is alkalmat nyújtott, hogy végre hivatalosan is bejelentsék a Wonder Woman folytatását, majd nem sokkal később a premierjének dátumát: eszerint 2019. december 13-ig kell még rá várnunk. De az ürügy más volt: a terembe zsúfolódott rajongók megnézhettek pár képsort az egyre izgalmasabbnak ígérkező Az igazság ligája-ból.
gal-gadot-ben-affleck-justice-league-comic-con-panel-21
A film egy kategóriában máris bajnok lett: a legtöbb tweet róla született a Comic-Conon, a karakterek közül pedig Batman és Wonder Woman volt, akiről a legtöbbet posztolták.
gal-gadot-ben-affleck-justice-league-comic-con-panel-20
Nem csoda: Ben Affleck határozottan kijelentette végre, hogy marad Batman „addig csinálom, amíg csak hívnak rá”, Gal Gadot-nak pedig nem kell semmit sem tennie azért, hogy beszéljenek róla: természetessége és bája mindig mindenkit levesz a lábáról…
 
 
Az igazság ligája/Justice League - Hazai bemutató: 2017. november
WonderWoman 2. - Amerikai bemutató: 2019. december 13.
Megosztás facebookon