Bye bye man - A rettegs neve
asdf

Előzetesek

Szárnyas fejvadász 2049 - Új, szinkronos előzetes

2017. május 11.
Denis Villeneuve nagyon oda tette magát és durván felturbózta az eredeti Szárnyas fejvadász továbbgondolását. A Magyarországon forgatott Szárnyas Fejvadász 2049 Ryan Gosling és Harrison Ford főszereplésével ősszel a mozikban!

Kingsman - Az aranykör - Szinkronos előzetes

2017. április 27.
A nagy sikerű első részt (2015) követően az eddigi szereplőkhöz újabb, még nagyobb sztárok (és esetleg a korábban meghaltak) csatlakoznak, hogy őrületes akcióorgia és meghökkentően angolos poénok közepette kápráztassák el nézőiket.

A Karib-tenger kalózai - Salazar bosszúja - Új előzetes #2

2017. április 22.
Befutott a legújabb szinkronizált előzetes a Karib-tenger kalózai - Salazar bosszújához. Az 5. kalózos film májusában érkezik a hazai mozikba Johnny Depp főszereplésével!

Thor - Ragnarök - Szinkronos előzetes

2017. április 20.
Harmadik különálló mozijánál tart Thor és úgy tűnik (az előzetes alapján), hogy ez lesz a legvagányabb rész. Ideje volt már, hogy összeszedje magát az asgardi isten! Íme a magyar előzetes:

Atomszőke - Szinkronos előzetes

2017. április 19.
Charlize Theron egy kőkemény, szuperdögös kémként akciózik a hidegháborús Berlin falai között. A John Wick rendezőjének pörgős és nagyon stílusos akció-thrillerében, a nagyrészt Budapesten (viszont a főváros nem saját magát, hanem a 80-as évek Berlinjét játssza) forgatott Atomszőké-ben az Oscar-díjas színésznő mellett a további szerepekben James McAvoy, John Goodman, Toby Jones és Sofia Boutella látható.

Annabelle 2. - A teremtés - Szinkronos előzetes

2017. április 15.
Az Amikor kialszik a fény rendezője, David F. Sandberg ismét az elmúlt évek legnagyobb horrorsikereinek alkotójával dolgozott együtt. E film mögött is James Wan, a Fűrész-sorozat agya, a Démonok között, az Insdious, az Annabelle és az Amikor kialszik a fény producere, az elmúlt évek legsikeresebb mozis feszültségteremtője áll!

A galaxis őrzői vol. 2. - Angol előzetes #2

2017. április 14.
Három hét múlva végre mozikba kerül A galaxis őrzői folytatása, amit már nagyon türelmetlenül várok. A stúdió ezt a türelmetlenséget próbálta csillapítani vagy épp fokozni a legújabb előzetessel, de a videót látva, inkább az utóbbi.

Minden, minden - Szinkronos előzetes

2017. április 03.
Talán az év egyik legromantikusabb filmje lehet a Minden, minden, amely nem csupán két tini szerelemét mutatja be, hanem megmutatja hogyan éljünk és valósítsuk meg az álmainkat, de drámai pillanatokban sem lesz hiány. Befutott a Minden, minden magyar előzetese.

A múmia (2017) - Új, szinkronos előzetes

2017. április 01.
Alex Kurtzman látványos filmjében Tom Cruise kényszerül menekülni az egyiptomi rém elől.

Valerian és az ezer bolygó városa - Új, angol előzetes

2017. március 30.
Idén nyáron egy igazán látványos sci-fivel tér vissza a mozikba Luc Besson. A képregény adaptáció főszereplői Cara Delevigne és Dane DeHaan. A Valerian és az ezer bolygó városa (Valerian and the City of a Thousand Planets) legújabb és látványos előzetese megérkezett, amely Az ötödik elem, a Mad Max és az Avatar képi világát eleveníti meg.

Transformers - Az utolsó lovag - Új, angol előzetes

2017. március 17.
Michael Bay Shia LaBeouf nélkül, Mark Wahlberg-gel a főszerepben folytatja a Földön háborúzó Autobotok és Álcák történetét. Az ötödik mozifilm azt is bemutatja, hogyan akarta Hitler és a náci vezetés csodafegyverként felhasználni a sportkocsivá, repülővé és magnókazettává átalakuló robotokat.

Arthur Kirly - a kard legendja