Nyomd, bbi, nyomd!
asdf

Előzetesek

Fűrész 8. - Első előzetes

2017. július 22.
Aki látta a Fűrész filmeket, annak nem lesz meglepő a franchise legújabb részének első előzetesének egyetlen kockája sem. Évekig csak szóbeszéd volt, de idén ősszel a kirakós folytatja a véres gyilkolászást, mészárlást.

Kingsman - Az aranykör - Új, angol előzetes

2017. július 20.
A nagy sikerű Kingsman - A titkos szolgálat után az eddigi szereplőkhöz újabb, még nagyobb sztárok (és esetleg a korábban meghaltak) csatlakoznak, hogy őrületes akcióorgia és meghökkentően angolos poénok közepette kápráztassák el nézőiket. Végre befutott a legújabb előzetes!

Hóember - Első előzetes

2017. július 19.
Végre befutott a Hóember első előzetese, ami alapján elmondható, hogy a skandináv krimi nem csak izgalmas lesz, de biztosra vehetjük, hogy Michael Fassbender ismét nagyot fog alakítani.

Pappa Pia - Minden nap nyár!

2017. július 19.
Megérkezett a Pappa Pia ALL STARS klipje! A nyár zenés vígjátékának főcímdala, a Minden nap nyár tökéletesen adja vissza a film hangulatát

Boldog halálnapot! - Szinkronos előzetes

2017. június 16.
A Bloomhouse produkciós cég a Whiplash, a Széttörve és a Tűnj el! sikere után egy újabb eredeti és izgalmas filmmel lepi meg a mozinézőket.

Befutott a Jégvarázs kisfilmjének előzetese!

2017. június 15.
2015-től lehet tudni, hogy lesz folytatása a Jégvarázsnak. Elza, Anna és Olaf újabb kalandját nagyon várják a rajongók, ami nem is csoda, hiszen az első rész a több, mint 1,27 milliárdos bevételével minden idők legsikeresebb animációs filmje lett.

Egyenesen át (2017) - Első előzetes

2017. június 13.
1990-ben mutatták be a Kiefer Sutherland, Julia Roberts, William Baldwin és Kevin Bacon szereplésével készült Egyeneset át (Flatliners) című thrillert, amelyben egy csapat orvostanhallgató a halálközeli állapotról szeretne többet megtudni, és ezért a saját életüket is kockára teszik.

Fekete Párduc - Első előzetes

2017. június 10.
A jövő februárban érkező Fekete Párduchoz megérkezett az első videós ízelítő, amely a képzeletbeli Wakandában játszódik. A rendezői széket a Creed - Apollo fia rendezője, Ryan Coogler foglalta el.

Utóhatás - Feliratos előzetes

2017. május 30.
Június 1-jén mutatják be a mozik az Utóhatás (Aftermath) című filmet, amelyben Arnold Schwarzenegger tőle szokatlan módon drámai szerepet alakít.

Volt egyszer egy Venice - Szinkronos előzetes

2017. május 29.
Bruce Willis már belefáradt John McClane szerepébe, így inkább John Wick karakterére hajazó filmben keménykedik.

Valerian és az ezer bolygó városa - Új, szinkronos előzetes

2017. május 25.
Idén nyáron egy igazán látványos sci-fivel tér vissza a mozikba Luc Besson. A képregény adaptáció főszereplői Cara Delevigne és Dane DeHaan. A Valerian és az ezer bolygó városa (Valerian and the City of a Thousand Planets) legújabb és látványos előzetese megérkezett, amely Az ötödik elem, a Mad Max és az Avatar képi világát eleveníti meg.

/
/