AZ
asdf

Előzetesek

Nyúl Péter - Első előzetes

2017. szeptember 24.
A Barátság extrákkal rendezője "nyúl cipőt húzott", hogy Nyúl Péter (Peter Rabbt) történetét élőszereplős változatban vigye vászonra.

Tomb Raider - Első előzetes

2017. szeptember 24.
A napokban végre megjelent a 2018-ban mozikba kerülő Tomb Raider első előzetese. A Warner kitett magáért és egy ütős kis ízelítőt láthatunk a népszerű videojáték legújabb adaptációjából.

A LEGO Ninjago Film - Szinkronos előzetes

2017. szeptember 21.
Mától újra megelevenednek a LEGO®-figurák a mozikban! Érkezik a fergetegesre sikerült A LEGO NINJAGO FILM. A gyerekek számára nem teljesen ismeretlenek a Ninjago-figurák, hiszen az egyik legnépszerűbb LEGO figurák, valamint TV-sorozatban már régóta izgulhatnak kedvenc karaktereikért köztük Lloydért, Kaiért, Jayért, Cole-ért, Zane-ért és Nya-ért, vagyis a ninjakért, akik elszántan igyekeznek megmenteni Lego-várost Garmadon gonosz uralmától.

Kingsman - Az aranykör - Szinkronos előzetes

2017. szeptember 19.
Matthew Vaughn kasszasikere, a Kingsman: A titkos szolgálat újraértelmezte a kémfilm műfaját egy új generációnak. Taron Egerton, Colin Firth és Mark Strong visszatér az első részből, s olyan sztárok csatlakoznak hozzájuk, mint Julianne Moore, Channing Tatum, Jeff Bridges, Halle Berry és Pedro Pascal.

Aurora Borealis – Északi fény - Hivatalos előzetes

2017. szeptember 14.
Mészáros Márta régen várt új filmje 2017. október 19-én kerül a mozikba, de az Urániában egyetlen premier előtti vetítésen már szeptember 25-én, hétfőn látható lesz. A vetítés után a közönség beszélgethet a film rendezőjével. Elkészült a film előzetese is.

A szabadság ötven árnyalata - Első előzetes

2017. szeptember 11.
Az Ötven árnyalat-trilógia a végéhez közeledik. Jövő februárban láthatjuk moziban A szabadság ötven árnyalatát, amelyhez a Universal Pictures kiadta első hivatalos teaser előzetesét és egy posztert is.

Fűrész - Újra játékban - Szinkronos előzetes

2017. szeptember 08.
A világ egyik legnépszerűbb horror-sorozata, a Fűrész visszatér! A brutális játékok, a kegyetlen gyilkosságok új szintre lépnek a vérfagyasztó széria legújabb részében, amelyhez itt a magyar előzetes.

Megjött apuci 2. - Új, szinkronos előzetes

2017. szeptember 06.
Karácsonykor érkezik a mozikba Mark Wahlberg, Will Ferrell, Mel Gibson és John Lithgow főszereplésével a Megjött apuci folytatása, amiben megtudjuk, hogyan is ünnepel együtt a nagy család.

Suburbicon - Feliratos előzetes

2017. szeptember 04.
George Clooney ezúttal nagy lépésre szánta el magát: átadta a Suburbicon című filmbe szánt főszerepét, hogy csak és kizárólag a kamera túloldaláról összpontosíthasson. Így vitte végül vászonra a Coen-fivérek 20 évvel ezelőtt megálmodott ötletét, pazar színészválasztással, amellyel szinte meg is alapozta a jövőbeni filmes díjakat. A Suburbicon október végén érkezik a hazai mozikba, az amerikai premierrel egy időben.

Tulipánláz - Új, angol előzetes

2017. augusztus 27.
Forró és szenvedélyes pillanatokat ígér a Tulipánláz, legalább is az új előzetes ezt sugallja, amiben nem takargatják Alicia bájait, aki korábban sem szégyenlősködött A dán lány-ban (2015) és az Ex Machina-ban (2014) sem.

Kedi - Isztambul macskái - Feliratos előzetes

2017. augusztus 24.
Végre hazánkban is mozikba kerül a Kedi - Isztambul macskái című dokumentumfilm, amely hét, utcán élő macska mindennapjait mutatja be.

/
/