asdf

Hollywood Stars

10 érdekesség a Deadpool & Rozsomák új előzeteséről

2024. április 23.
A Marvel Stúdió közzétette a Deadpool & Rozsomák második előzetesét, amely tele van izgalmas easter egg-el és Marvel-utalásokkal.

Egy hamburger ihlette a galaxis leggyorsabb ócskavasát?

2024. február 28.
A Csillagok háborúja univerzumának ikonikus űrhajója az Ezeréves Sólyom, ami több filmben is feltűnt. A Millenium Falcon az évek során számtalanszor cserélt gazdát, és nagyon sok felújításon ment keresztül.

Johnny Depp: Azoknak a nyomdokaiba léphettem, akik mindig is a hőseim voltak - Exkluzív interjú

2023. szeptember 27.
Az egész világ nagyon várta Johnny Depp visszatérését. A 76. cannes-i filmfesztiválon debütált a Jaenne du Barry - A szerető, amit a közönség vastapssal és óvációval fogadott. A hétperces tapsvihar a színészt is könnyekig hatotta. Október 12-én pedig a magyar mozikba is megérkezik a Madamme du Barry és XV. Lajos király kapcsolatának története.

Magasságos egek, itt az igazi DeLorean időgép!

2022. június 25.
Végre itt a lehetőség, hogy megépítsd a saját időgépedet. A De Agostini kiadó a 80-as évek filmklasszikusai előtt tiszteleg és új gyűjteményével most könnyedén megépítheted a legendás DeLorean időgép 1:8 méretű élethű mását!

Rohammentő - Londoni premier (Élménybeszámoló)

2022. április 02.
A Rohammentő című film hazánkban április 7-től lesz látható a mozikban. A sajtókörút során Berlin és Párizs után Londonban is bemutatták a filmet, ahol részt vett a rendező, Michael Bay és a film főszereplői is: Jake Gyllenhaal, Eiza González és Yahya Abdul-Mateen II is.

Bosszúállók, gyülekező! Legyen saját Marvel Univerzumotok!

2022. február 24.
Végre tied lehet a legendás Marvel karakterek figuráinak hivatalos gyűjteménye!

GYILKOS HALLOWEEN - A kulisszák mögött

2021. október 17.
David Gordon Green 2018-as Halloween című filmje több mint 250 millió dolláros összbevételt ért el, a négy évtizede létező franchise legjobb anyagi eredményét produkálva, és a legsikeresebb nyitó hétvégét hozta olyan horrorfilm esetében, amelynek női főszereplője van (Jamie Lee Curtis). Íme néhány érdekesség a franchise következő részéről.

MIUTÁN ELBUKTUNK - A kulisszák mögött

2021. augusztus 30.
A Castille Landon által rendezett és Anna Todd bestseller-könyve alapján készült, világsikert hozó Miután sorozat harmadik része, a Miután elbuktunk szeptember 9-én kerül a hazai mozikba. Íme néhány érdekesség a franchise következő részéről.

MAD MAX: A HARAG ÚTJA - A kulisszák mögött

2020. május 21.
A Mad Max – A harag útja című filmet 2015. május 21-én mutatták be a hazai mozik. Az író-rendező-producer George Miller pazar alkotásában szabadjára enged egy őrült világot. Olyan filmet alkotott, amely elejétől végéig egyetlen lélegzetelállító hajsza. Íme néhány érdekesség a 2015-ös Mad Max kapcsán.

Érdekességek a Robert Downey Jr. féle Dolittle c. filmről

2020. január 22.
Hugh Loftings Dolittle doktorról szóló különös meséi csaknem száz éve bűvölik el a fiatal és kevésbé fiatal olvasókat. A főhős elképesztő képessége, amelynek révén szinte minden állattal szót ért, legyen az tollas vagy szőrős, több médiumban is rabul ejtette a közönséget: könyvekben, rádióban, színpadon, filmen és televízióban. 2020-ban pedig Robert Downey Jr. kelti életre az irodalom történetének egyik legnépszerűbb mesehősét, Dolittle-t, aki beszélni tud az állatokkal.

Volt egyszer egy...Hollywood magyar szemmel (videó)

2019. október 27.
Augusztusban mutatták be a mozik Quentin Tarantino 9. rendezését, a VOLT EGYSZER EGY...HOLLYWOOD-ot, amely nem csupán a filmkészítés kulisszái mögé viszi be a nézőket, de a zseniálisan fantasztikus főszereplők színészi játékával is nyomot hagyott a filmtörténelemben.

Érdekességek Will Smith új akció-thrilleréről

2019. augusztus 30.
Ebben az ötletes, izgalmas és rendkívül látványos akcióthrillerben a Will Smith által megformált Henry Brogan egy elit gyilkos, akit hirtelen üldözni kezd egy rejtélyes fiatal ügynök, sőt, úgy tűnik, előre meg tudja jósolni hősünk minden lépését.