asdf

Hollywood Stars

2018 legjobb filmjei női szemmel

2018. december 30.
Az idei év filmes kínálata számomra nem volt olyan kiemelkedő, mint a tavalyi, de azért 2018-ban is voltak nagy kedvencek és a Top10-es listámat kibővítettem plusz egy örök kedvenccel.

EXKLUZÍV: Így bunyózik Jennifer Garner (videó)

2018. szeptember 27.
Jennifer Garner tíz évet várt arra, hogy újra harcos amazonként térjen vissza a mozikba. Nem is volt kérdés, hogy a nagysikerű Elrabolva rendezőjének legújabb akciófilmjében, a Peppermint - A bosszú angyala, az Alias-sorozaton edződött Golden-Globe díjas színésznő játssza el a főszerepet.

EXKLUZÍV: Tom Cruise megmutatja, hogyan ugrott ki egy repülőből (videó)

2018. június 05.
Tom Cruise a bevállalós fogalmat kimaxolta és a kaszkadőröket nem igazán hagyja érvényesülni. Így történt ez a Mission: Impossible - Utóhatás forgatásának nagy részében is.

Less be a Jurassic World - Bukott birodalom kulisszái mögé! (videók)

2018. május 31.
A filmtörténet egyik legnépszerűbb és legsikeresebb sorozatának új részében visszatérnek a csodák, a kalandok, az izgalmak, a kedvenc szereplők, a már ismert dinoszauruszok – és felbukkannak teljesen új fajok is, amelyek döbbenetesebbek és félelmetesebbek minden eddigi őslénynél.

5 dolog, amit nem tudtál Amanda Seyfried-ről

2018. május 30.
Idén nyáron újra vár az ének, a tánc, a zene és a szerelem. Júliusban érkezik a mozikba a Mamma Mia! Sose hagyjuk abba!

EXKLUZÍV: Tom Cruise ismét durva jelenetet vállalt be (videó)

2018. április 16.
Nyáron láthatjuk moziban a legújabb, szám szerint: a 6. Mission: Impossible filmet. Már az előző részben, a Mission: Impossible - Titkos nemzet-ben is lélegzetelállító mutatványokat láthattunk (repülőgép oldalán lógott Tom Cruise), de az biztos, hogy az Utóhatás túl akar tenni minden korábbi epizódon.

Bruce Willis 10 legjobb szerepe

2018. március 19.
Bruce Willis ma 63. ünnepli születésnapját, ezért úgy döntöttünk, hogy összegyűjtjük a 10 általunk leginkább kedvelt szerepét.

Minden, amit az Oscar-díjról nem tudtál

2018. március 01.
Idén 90. alkalommal rendezik meg a filmes szakma legjobban várt díjátadó gáláját, az Oscar-t, ami bizony már sok mindent megélt. Íme, néhány érdekesség, kulissza, amit érdemes tudni az Oscar-díjról.

7 érdekesség Emily Blunt-ról

2018. február 23.
Hamarosan a mozikba kerül Emily Blunt izgalmas új thrillere, a Hang nélkül, amelyben különös rémek tartják rettegésben a világot. A filmet a színésznő férje, John Krasinski rendezte, aki az egyik forgatókönyvíró és a másik főszereplő is, tehát elmondhatjuk, hogy a műfaja ellenére valódi családi moziról van szó.

2017 legjobb filmjei női szemmel

2017. december 30.
Ahogy azt megszokhattátok, minden év végén összeállítok egy kis "évértékelőt" a filmek tekintetében vagy ha jobban tetszik, akkor a Top 10-es listámat.

Less be Julia Roberts új filmjének kulisszái mögé! (videó)

2017. december 06.
Készülj a karácsonyi ünnepekre egy megindító és bájos filmmel, Az igazi csoda című családi mozival.

Nézd meg hány filmben zabál Brad Pitt! (videó)

2017. november 27.
Talán feltűnt már, hogy Brad Pitt sokat eszik vagy iszik filmjeiben. A Vulture összeszedte az összes olyan pillanatot, amikor a sármos színész evéssel vagy ivással is erősíti az adott karakter jellemvonásait.