…jjeli napfťny
asdf

Sorozatok

√Āprilisban v√©gre folytat√≥dik az androidok l√°zad√°sa

2018. √°prilis 17.
Az HBO Emmy d√≠jas sorozata, a Westworld √°prilis 23-√°n egy 10 r√©szes √ļj √©vaddal t√©r vissza az HBO GO-ra √©s az HBO-ra.

Ňźsszel visszat√©r az Arany√©let! Itt az elsŇĎ elŇĎzetes!

2018. √°prilis 11.
A t√∂bbsz√∂r√∂s d√≠jnyertes sorozat alig p√°r h√≥nappal a m√°sodik √©vad z√°r√≥esem√©nyei ut√°n veszi fel √ļjra a t√∂rt√©net fonal√°t, hŇĎseink √©lete m√©gis nagyot v√°ltozott ez alatt a r√∂vid idŇĎ alatt.

√öj sorozat az HBO GO-n A Grace klinika fŇĎszereplŇĎj√©vel

2018. √°prilis 06.
Ez√ļttal egy igazi k√ľl√∂nlegess√©g √©rkezik az HBO GO-ra, a Megsz√°llottak viadala (Killing Eve), amely annyira j√≥ kritik√°kat kap (RottenTomatoes oldal√°n 100%-on √°ll) a nemzetk√∂zi sajt√≥ban (lentebb linkeltem p√°rat), hogy m√°r most, a hivatalos bemutat√≥ elŇĎtt berendelt√©k a 2. √©vadot (ez viszonylag ritka a mai sorozatd√∂mpingben!) A sorozat fŇĎbb szerepeiben Sandra Oh (A Grace klinika ped√°ns, perfekcionista Yang doktora) √©s Jodie Comer (A feh√©r hercegnŇĎ c√≠mszereplŇĎje).

Fantasy-horror sorozat indul az HBO GO-n!

2018. m√°rcius 28.
Bristol Cove-ban, a tengerparti v√°rosban ŇĎsidŇĎk √≥ta √©l a legenda, hogy a k√∂rny√©k a sellŇĎk otthona. Amikor titokzatos l√°ny √©rkezik a v√°rosba, √ļgy tŇĪnik, a legenda igaz. A teremtm√©nyek visszat√©rnek, hogy visszavegy√©k az √≥ce√°nhoz val√≥ jogukat.

Donald Sutherland √ļj sorozata az HBO GO-n!

2018. m√°rcius 26.
Ma indul az HBO GO-n az FX √ļj sorozata, a val√≥s esem√©nyeken alapul√≥ Bizalom. 1973-ban R√≥m√°ban elrabolj√°k John Paul Getty III.-t, a Getty-vagyon √∂r√∂k√∂s√©t. √Ām a zsaruk nem veszi komolyan az √ľgyet, Paul apja drogozik, a milli√°rdos nagyapj√°t pedig csak a p√©nzcsin√°l√°s √©rdekli. Egyed√ľl Paul anyj√°t izgatja a fia sorsa.

√ćme A szolg√°l√≥l√°ny mes√©je 2. √©vad√°nak √ļj elŇĎzetese

2018. m√°rcius 11.
Tavaly deb√ľt√°lt A szolg√°l√≥l√°ny mes√©je √©s √≥ri√°si sikert aratott a k√∂z√∂ns√©g √©s a kritikusuk k√∂r√©ben egyar√°nt. √ćgy nagy v√°rakoz√°s √∂vezi az √ļj √©vadot, amelyhez az √ļj elŇĎzetes is meg√©rkezett.

10 éve ért véget a világ legjobb sorozata

2018. m√°rcius 09.
Ma m√°r elk√©pzelhetetlen tŇĪnik, hogy √ļgy besz√©ljenek a sorozatok aranykor√°r√≥l, hogy meg sem eml√≠tik David Simon sorozat√°t, de ez nem volt mindig √≠gy. 2002 √©s 2008 k√∂z√∂tt a t√©v√©mŇĪsornak meglepŇĎen alacsony n√©zetts√©ge volt, de az HBO, mint elŇĎfizet√©ses k√°belcsatorna, megtehette azt, hogy nem a n√©zetts√©gi adatokat, hanem a minŇĎs√©get tartja szem elŇĎtt, √≠gy v√©g√ľl 5 √©vad √©s 60 epiz√≥d ut√°n √©rt v√©get a Dr√≥t.

ErŇĎs √©vaddal b√ļcs√ļzik a Ter√°pia!

2017. október 03.
November 13-√°n utolj√°ra nyitja meg rendelŇĎj√©t az ‚Äěorsz√°g terapeut√°ja‚ÄĚ. A kor√°bbi √©vadokkal ellent√©tben, ebben az √©vadban nem csak a p√°ciensek √©let√©be kapunk betekint√©st, de v√©gre jobban megismerj√ľk Dargay Andr√°st. √ćme az √ļj √©vad exkluz√≠v elŇĎzetese!

Hivatalos: MegkezdŇĎd√∂tt az Arany√©let 3. forgat√°sa!

2017. j√ļlius 26.
Sokunk √∂r√∂m√©re 2018-ban visszat√©r az HBO kultsorozata: az Arany√©let, ugyanis j√ļlius 23-√°n megkezdŇĎdtek a sorozat √ļj √©vad√°nak forgat√°si munk√°latai.

Brut√°lisan durva lesz a Tr√≥nok harca √ļj √©vada!

2017. j√ļnius 22.
Felp√∂r√∂gtek az esem√©nyek a H√©t Kir√°lys√°gban! A tegnapi elŇĎzetes mell√© √©rkezett 12 nagyszerŇĪ karakterplak√°t, amelyek igen fagyos hangulat√ļak.

Okt√≥berben √©rkezik a Ter√°pia befejezŇĎ √©vada

2017. j√ļnius 02.
Id√©n ŇĎsszel visszat√©r a k√©pernyŇĎre a magyar HBO saj√°t gy√°rt√°s√ļ dr√°masorozat√°nak harmadik, utols√≥ √©vada, amelyben √ļjra l√°thatjuk M√°csai P√°lt Dargay Andr√°s pszichol√≥gus szerep√©ben.

Új fotók a Trónok harca 7. évadából

2017. √°prilis 20.
J√ļlius 17-√©n, az amerikai premierrel egy idŇĎben az HBO GO-n √©s az HBO-n is folytat√≥dik napjaink legn√©zettebb, az Emmy t√∂rt√©net√©nek legt√∂bbet d√≠jazott fantasy sorozata, a Tr√≥nok harca.