Nyomd, bťbi, nyomd!
asdf

Sorozatok

Hivatalos: MegkezdŇĎd√∂tt az Arany√©let 3. forgat√°sa!

2017. j√ļlius 26.
Sokunk √∂r√∂m√©re 2018-ban visszat√©r az HBO kultsorozata: az Arany√©let, ugyanis j√ļlius 23-√°n megkezdŇĎdtek a sorozat √ļj √©vad√°nak forgat√°si munk√°latai.

Brut√°lisan durva lesz a Tr√≥nok harca √ļj √©vada!

2017. j√ļnius 22.
Felp√∂r√∂gtek az esem√©nyek a H√©t Kir√°lys√°gban! A tegnapi elŇĎzetes mell√© √©rkezett 12 nagyszerŇĪ karakterplak√°t, amelyek igen fagyos hangulat√ļak.

Okt√≥berben √©rkezik a Ter√°pia befejezŇĎ √©vada

2017. j√ļnius 02.
Id√©n ŇĎsszel visszat√©r a k√©pernyŇĎre a magyar HBO saj√°t gy√°rt√°s√ļ dr√°masorozat√°nak harmadik, utols√≥ √©vada, amelyben √ļjra l√°thatjuk M√°csai P√°lt Dargay Andr√°s pszichol√≥gus szerep√©ben.

Új fotók a Trónok harca 7. évadából

2017. √°prilis 20.
J√ļlius 17-√©n, az amerikai premierrel egy idŇĎben az HBO GO-n √©s az HBO-n is folytat√≥dik napjaink legn√©zettebb, az Emmy t√∂rt√©net√©nek legt√∂bbet d√≠jazott fantasy sorozata, a Tr√≥nok harca.

Új Twin Peaks sorozat az HBO GO-n és az HBO-n!

2017. √°prilis 10.
Magyarorsz√°gon kiz√°r√≥lag az HBO csatorn√°in √©s az HBO GO-n fog deb√ľt√°lni David Lynch √ļj Twin Peaks-sorozata!

Endre b√° biztos, hogy befoly√°ssal lesz a csal√°dra!

2017. √°prilis 04.
Kiosztott√°k a Telev√≠zi√≥s √öjs√°g√≠r√≥k D√≠j√°t. Az Arany√©let d√≠jra v√°ltotta a 7 jel√∂l√©st, amelyet 4 kateg√≥ri√°ban kapott. √ćgy az este egyik legnagyobb nyertese az HBO saj√°t gy√°rt√°s√ļ sorozata lett.

Bej√∂n, hogy k√≠m√©letlen√ľl b√°nnak a karakterekkel

2017. √°prilis 03.
Imm√°r negyedik alkalommal osztott√°k ki a Telev√≠zi√≥s √öjs√°g√≠r√≥k D√≠j√°t. Az Arany√©let 4 kateg√≥ri√°ban √∂sszesen 7 jel√∂l√©ssel indult neki a g√°l√°nak √©s mind a 4 kateg√≥ri√°ban d√≠jra tudta v√°ltani a jel√∂l√©st. √ćgy az este egyik legnagyobb nyertese az HBO saj√°t gy√°rt√°s√ļ sorozata lett.

Farkas Franciska m√©lt√≥ b√ļcs√ļt vett az Arany√©lettŇĎl

2017. √°prilis 03.
Negyedik alkalommal osztotta ki a hazai szakma a Telev√≠zi√≥s √öjs√°g√≠r√≥k D√≠j√°t. Az HBO saj√°t gy√°rt√°s√ļ sorozata, az Arany√©let 4 kateg√≥ri√°ban √∂sszesen 7 jel√∂l√©ssel indult neki a g√°l√°nak √©s mind a 4 kateg√≥ri√°ban d√≠jra tudta v√°ltani a jel√∂l√©st, √≠gy az este egyik legnagyobb nyertese lett!

√Āprilisban √©rkezik az HBO √ļj dokumentumfilmje

2017. m√°rcius 16.
A legend√°s, 246 km-es Spartathlon fut√≥verseny √∂t szereplŇĎj√©nek motiv√°ci√≥it √©s szinte pszichedelikus dr√°m√°j√°t mutatja be kreat√≠v dokumentumfilmj√©ben Simonyi Bal√°zs, aki r√©sztvevŇĎk√©nt 2016-ban negyedszerre k√ľzd√∂tte v√©gig maga is az extr√©m t√°vot. Az HBO Europe √©s a Menjek/Maradjak sorozat√°r√≥l ismert SpeakEasyProject k√∂z√∂s produkci√≥j√°ban k√©sz√ľlt ULTRA c√≠mŇĪ filmet √°prilisban mutatj√°k be Magyarorsz√°gon, elsŇĎk√©nt az HBO Go-n.

√ćme a Tr√≥nok harca 7. √©vad√°nak elŇĎzetese

2017. m√°rcius 13.
V√©gre meg√©rkezett a Game of Thrones √ļj szezonj√°nak az elsŇĎ elŇĎzetese √©s plak√°tja. Emellett az HBO kihirdette a j√ļlius 17-i premierd√°tumot is. A 7. √©vad az amerikai premierrel egy idŇĎben magyar felirattal l√°that√≥ lesz az HBO GO-n √©s az HBO-n!

Hatalmas kis hazugs√°gok ‚Äď Ismerd meg a karaktereket

2017. febru√°r 14.
Febru√°r 20-√°n √©rkezik Nicole Kidman, Reese Whiterspoon, Shailene Woodley, Laura Dern, Zoe Kravitz, Alexander Skarsgaard √©s Adam Scott fŇĎszerepl√©s√©vel k√©sz√ľlt √ļj HBO sorozat, a Hatalmas kis hazugs√°gok. Jean-Marc Vall√©e, a Vadon √©s a MielŇĎtt meghaltam (Dallas Buyers Club) rendezŇĎje ez√ļttal egy 7 r√©szes minisorozatban dolgozta fel Liane Moriarty azonos c√≠mŇĪ bestseller√©t.

Nina Dobrev visszatér a Vámpírnaplók fináléjába

2017. janu√°r 27.
A sorozat utols√≥ r√©sze m√°rcius 10-√©n ker√ľl ad√°sba √©s a rajong√≥k legnagyobb √∂r√∂m√©re Elena is visszat√©r Mystic Falls-ba.

/
/

Aktuális játékok