asdf

Sorozatok

Trónok Harca S06E05 - Kritika

2016. május 27.
Igazi hullámvasút az idei szezon. A múlt heti megtorpanás után, most megint minden borult, méghozzá nem is akárhogy! Fájó veszteség mellett új front is nyílt Westeros kegyeiért, ráadásul az Északról érkező veszedelem egyre nagyobb árnyékot vet a „békés” birodalomra.

Idén ősszel jön az Aranyélet 2. évada

2016. május 26.
Zajlanak az Aranyélet második évadának forgatási munkálatai, ősszel már biztosan láthatjuk a képernyőn az HBO és a közelmúlt egyik legsikeresebb magyar gyártású sorozatát – még több váratlan fordulattal.

Trónok Harca S06E04 - Kritika

2016. május 18.
Hullámzó. Ezzel a jelzővel lehetne leginkább illetni a westeros-i sakkjátszma hatodik party-ját, ami a múlt heti fásult, biztonságos figuramozgatása után igazán izgalmas „csellel” rázta fel a melankolikus hangulatba kerülő storyline-t. Ez az ötven perc magába foglalta mindazt, amiért emberek milliói imádják a sorozatot.

Trónok Harca S06E03 - Kritika

2016. május 12.
Várható volt, hogy a második rész lendületességét és drámaiasságát nem tudják átmenteni a folytatásra. Ez valahol irreális elvárás is lett volna, még akkor is, ha a Trónok Harcáról beszélünk. Egyáltalán nem volt rossz epizód, csak nem sokat haladtunk előre. Mintha megálltunk volna egy dothraki sátor mellett pihenni. Ettől függetlenül a felvázolt szálak a jövőre nézve több, mint ígéretes!

Trónok Harca S06E02 - Kritika

2016. május 05.
A második epizód alaposan bebizonyította azt, hogy a premier gyengesége, halványsága még egyáltalán nem szolgáltat okot arra, hogy kongatni kellene a westeros-i vészharangot. Bőven lehet potenciál ebben a szezonban, ha a készítők ügyesen mozgatják a felvázolt szálakat.

Trónok Harca S06E01 - Kritika

2016. április 27.
A címben használt kifejezés írja a legtalálóbban az új szezon premierjét. Nem volt kifejezetten gyenge vagy középszerű, egyszerűen csak súlytalanra sikerült. Tipikus esete az Aki sokat markol, keveset fog – bölcseletnek.

Párhuzamos sugárzással indul a Fear the Walking Dead

2016. április 04.
A „Fear the Walking Dead” 2. évadának világpremierje április 11-én, hétfőn lesz az AMC-n. A bemutatót az AMC Networks International - Central Europe televíziós társaság teljes közép-európai filmportfóliója párhuzamos sugárzással vetíti.

Hollywoodi sztárokkal erősített a Twin Peaks

2016. február 23.
A Netflix (Gilmore Girls) és a FOX (X-akták) mellett a Showtime is feléleszt egy régi, közönség-kedvenc szériát: a csatornafőnök választása a ködös és rejtélyes Twin Peaks-re esett.

Formálódik az első X-Men sorozat, a Legion

2016. február 20.
Eddig csak a Marvel-Disney és a DC-Warner Brothers duó próbálta meg a saját képregény-karaktereit a mozik mellett a televíziós világban is „kiárusítani”. Új konkurensként megérkezett a piacra a FOX is, akik bevetik az egyetlen „mutánsfegyverüket” az X-Meneket. A kérdés, hogy mekkora szeletet sikerül majd vágniuk maguknak a nagy képregényes tortából.

Bakelit - Kritika

2016. február 12.
Az HBO új, saját-gyártású szériája, a Bakelit azon az ösvényen jár, amit a kábelcsatorna az utóbbi években olyan nagy szorgalommal és alázattal építget. A „Wall Street farkasa” a tőzsde után a zeneiparban próbál szerencsét. Mindezt szórakoztatóan, korhűen és stílusosan teszi.

Visszatérnek Stars Hollow közkedvelt lakói

2016. február 07.
A Netflix jóvoltából végre visszatérnek a Szívek szállodája lakói és választ kaphatunk olyan kulcskérdésekre, amiket a hetedik szezonban nem sikerült jól megmagyarázniuk, lezárniuk.

Supernatural (Odaát) S11 - Kritika

2016. február 02.
Hosszú pihenő után újra folytatódik a Winchester-testvérek története. Akik esetleg lemaradtak volna az első felvonásról: Sam Lucifer vendégeként ünnepelte a Karácsonyt, míg Dean se veled, se nélküled-kapcsolatba bonyolult a világ ősgonoszával, Isten testvérével. Figyelem: függönyt fel, kezdődhet a kozmikus (vég)történet második szakasza.