asdf

Sorozatok

Júniusban jön az Agymenők előzménysorozata

2018. május 20.
Az Agymenők (The Big Bang Theory) nagysikerű előzménysorozata, Az ifjú Sheldon (Young Sheldon) elsőként érkezik az HBO GO-ra.

Áprilisban végre folytatódik az androidok lázadása

2018. április 17.
Az HBO Emmy díjas sorozata, a Westworld április 23-án egy 10 részes új évaddal tér vissza az HBO GO-ra és az HBO-ra.

Ősszel visszatér az Aranyélet! Itt az első előzetes!

2018. április 11.
A többszörös díjnyertes sorozat alig pár hónappal a második évad záróeseményei után veszi fel újra a történet fonalát, hőseink élete mégis nagyot változott ez alatt a rövid idő alatt.

Új sorozat az HBO GO-n A Grace klinika főszereplőjével

2018. április 06.
Ezúttal egy igazi különlegesség érkezik az HBO GO-ra, a Megszállottak viadala (Killing Eve), amely annyira jó kritikákat kap (RottenTomatoes oldalán 100%-on áll) a nemzetközi sajtóban (lentebb linkeltem párat), hogy már most, a hivatalos bemutató előtt berendelték a 2. évadot (ez viszonylag ritka a mai sorozatdömpingben!) A sorozat főbb szerepeiben Sandra Oh (A Grace klinika pedáns, perfekcionista Yang doktora) és Jodie Comer (A fehér hercegnő címszereplője).

Fantasy-horror sorozat indul az HBO GO-n!

2018. március 28.
Bristol Cove-ban, a tengerparti városban ősidők óta él a legenda, hogy a környék a sellők otthona. Amikor titokzatos lány érkezik a városba, úgy tűnik, a legenda igaz. A teremtmények visszatérnek, hogy visszavegyék az óceánhoz való jogukat.

Donald Sutherland új sorozata az HBO GO-n!

2018. március 26.
Ma indul az HBO GO-n az FX új sorozata, a valós eseményeken alapuló Bizalom. 1973-ban Rómában elrabolják John Paul Getty III.-t, a Getty-vagyon örökösét. Ám a zsaruk nem veszi komolyan az ügyet, Paul apja drogozik, a milliárdos nagyapját pedig csak a pénzcsinálás érdekli. Egyedül Paul anyját izgatja a fia sorsa.

Íme A szolgálólány meséje 2. évadának új előzetese

2018. március 11.
Tavaly debütált A szolgálólány meséje és óriási sikert aratott a közönség és a kritikusuk körében egyaránt. Így nagy várakozás övezi az új évadot, amelyhez az új előzetes is megérkezett.

10 éve ért véget a világ legjobb sorozata

2018. március 09.
Ma már elképzelhetetlen tűnik, hogy úgy beszéljenek a sorozatok aranykoráról, hogy meg sem említik David Simon sorozatát, de ez nem volt mindig így. 2002 és 2008 között a tévéműsornak meglepően alacsony nézettsége volt, de az HBO, mint előfizetéses kábelcsatorna, megtehette azt, hogy nem a nézettségi adatokat, hanem a minőséget tartja szem előtt, így végül 5 évad és 60 epizód után ért véget a Drót.

Erős évaddal búcsúzik a Terápia!

2017. október 03.
November 13-án utoljára nyitja meg rendelőjét az „ország terapeutája”. A korábbi évadokkal ellentétben, ebben az évadban nem csak a páciensek életébe kapunk betekintést, de végre jobban megismerjük Dargay Andrást. Íme az új évad exkluzív előzetese!

Hivatalos: Megkezdődött az Aranyélet 3. forgatása!

2017. július 26.
Sokunk örömére 2018-ban visszatér az HBO kultsorozata: az Aranyélet, ugyanis július 23-án megkezdődtek a sorozat új évadának forgatási munkálatai.

Brutálisan durva lesz a Trónok harca új évada!

2017. június 22.
Felpörögtek az események a Hét Királyságban! A tegnapi előzetes mellé érkezett 12 nagyszerű karakterplakát, amelyek igen fagyos hangulatúak.

Októberben érkezik a Terápia befejező évada

2017. június 02.
Idén ősszel visszatér a képernyőre a magyar HBO saját gyártású drámasorozatának harmadik, utolsó évada, amelyben újra láthatjuk Mácsai Pált Dargay András pszichológus szerepében.