asdf

Sorozatok

Szeptemberben érkezik az HBO GO-ra Jim Carrey új sorozata!

2018. június 11.
Jim Carrey visszatér a képernyőre, méghozzá Michel Gondry rendezte Kidding című sorozatban, akivel már az Egy makulátlan elme örök ragyogásában is együtt dolgoztak.

20 érdekesség a 20 éves Szex és New York-ról

2018. június 06.
1998. június 6. Ezt a dátumot minden sorozatrajongó ismeri, hiszen ezen a napon indult el világhódító útjára az HBO saját gyártású sorozata, a Szex és New York.

J. K. Rowling krimi regényein alapuló sorozat indul

2018. május 28.
J.K. Rowling, korunk egyik legnagyobb hatású íróját sokan „csak” a Harry Potter könyvek szülőanyjának tekintik, pedig egy írói álnevén (Robert Galbraith) több nagyszerű krimi regényt is írt.

Júniusban jön az Agymenők előzménysorozata

2018. május 20.
Az Agymenők (The Big Bang Theory) nagysikerű előzménysorozata, Az ifjú Sheldon (Young Sheldon) elsőként érkezik az HBO GO-ra.

Áprilisban végre folytatódik az androidok lázadása

2018. április 17.
Az HBO Emmy díjas sorozata, a Westworld április 23-án egy 10 részes új évaddal tér vissza az HBO GO-ra és az HBO-ra.

Ősszel visszatér az Aranyélet! Itt az első előzetes!

2018. április 11.
A többszörös díjnyertes sorozat alig pár hónappal a második évad záróeseményei után veszi fel újra a történet fonalát, hőseink élete mégis nagyot változott ez alatt a rövid idő alatt.

Új sorozat az HBO GO-n A Grace klinika főszereplőjével

2018. április 06.
Ezúttal egy igazi különlegesség érkezik az HBO GO-ra, a Megszállottak viadala (Killing Eve), amely annyira jó kritikákat kap (RottenTomatoes oldalán 100%-on áll) a nemzetközi sajtóban (lentebb linkeltem párat), hogy már most, a hivatalos bemutató előtt berendelték a 2. évadot (ez viszonylag ritka a mai sorozatdömpingben!) A sorozat főbb szerepeiben Sandra Oh (A Grace klinika pedáns, perfekcionista Yang doktora) és Jodie Comer (A fehér hercegnő címszereplője).

Fantasy-horror sorozat indul az HBO GO-n!

2018. március 28.
Bristol Cove-ban, a tengerparti városban ősidők óta él a legenda, hogy a környék a sellők otthona. Amikor titokzatos lány érkezik a városba, úgy tűnik, a legenda igaz. A teremtmények visszatérnek, hogy visszavegyék az óceánhoz való jogukat.

Donald Sutherland új sorozata az HBO GO-n!

2018. március 26.
Ma indul az HBO GO-n az FX új sorozata, a valós eseményeken alapuló Bizalom. 1973-ban Rómában elrabolják John Paul Getty III.-t, a Getty-vagyon örökösét. Ám a zsaruk nem veszi komolyan az ügyet, Paul apja drogozik, a milliárdos nagyapját pedig csak a pénzcsinálás érdekli. Egyedül Paul anyját izgatja a fia sorsa.

Íme A szolgálólány meséje 2. évadának új előzetese

2018. március 11.
Tavaly debütált A szolgálólány meséje és óriási sikert aratott a közönség és a kritikusuk körében egyaránt. Így nagy várakozás övezi az új évadot, amelyhez az új előzetes is megérkezett.

10 éve ért véget a világ legjobb sorozata

2018. március 09.
Ma már elképzelhetetlen tűnik, hogy úgy beszéljenek a sorozatok aranykoráról, hogy meg sem említik David Simon sorozatát, de ez nem volt mindig így. 2002 és 2008 között a tévéműsornak meglepően alacsony nézettsége volt, de az HBO, mint előfizetéses kábelcsatorna, megtehette azt, hogy nem a nézettségi adatokat, hanem a minőséget tartja szem előtt, így végül 5 évad és 60 epizód után ért véget a Drót.

Erős évaddal búcsúzik a Terápia!

2017. október 03.
November 13-án utoljára nyitja meg rendelőjét az „ország terapeutája”. A korábbi évadokkal ellentétben, ebben az évadban nem csak a páciensek életébe kapunk betekintést, de végre jobban megismerjük Dargay Andrást. Íme az új évad exkluzív előzetese!