asdf

Sorozatok

10 éve ért véget a világ legjobb sorozata

2018. március 09.
Ma már elképzelhetetlen tűnik, hogy úgy beszéljenek a sorozatok aranykoráról, hogy meg sem említik David Simon sorozatát, de ez nem volt mindig így. 2002 és 2008 között a tévéműsornak meglepően alacsony nézettsége volt, de az HBO, mint előfizetéses kábelcsatorna, megtehette azt, hogy nem a nézettségi adatokat, hanem a minőséget tartja szem előtt, így végül 5 évad és 60 epizód után ért véget a Drót.

Erős évaddal búcsúzik a Terápia!

2017. október 03.
November 13-án utoljára nyitja meg rendelőjét az „ország terapeutája”. A korábbi évadokkal ellentétben, ebben az évadban nem csak a páciensek életébe kapunk betekintést, de végre jobban megismerjük Dargay Andrást. Íme az új évad exkluzív előzetese!

Hivatalos: Megkezdődött az Aranyélet 3. forgatása!

2017. július 26.
Sokunk örömére 2018-ban visszatér az HBO kultsorozata: az Aranyélet, ugyanis július 23-án megkezdődtek a sorozat új évadának forgatási munkálatai.

Brutálisan durva lesz a Trónok harca új évada!

2017. június 22.
Felpörögtek az események a Hét Királyságban! A tegnapi előzetes mellé érkezett 12 nagyszerű karakterplakát, amelyek igen fagyos hangulatúak.

Októberben érkezik a Terápia befejező évada

2017. június 02.
Idén ősszel visszatér a képernyőre a magyar HBO saját gyártású drámasorozatának harmadik, utolsó évada, amelyben újra láthatjuk Mácsai Pált Dargay András pszichológus szerepében.

Új fotók a Trónok harca 7. évadából

2017. április 20.
Július 17-én, az amerikai premierrel egy időben az HBO GO-n és az HBO-n is folytatódik napjaink legnézettebb, az Emmy történetének legtöbbet díjazott fantasy sorozata, a Trónok harca.

A szolgálólány meséje kizárólag az HBO GO-n lesz látható!

2017. április 17.
Margaret Atwood díjnyertes, disztópikus bestsellerének sorozatadaptációja áprilistól lesz látható, kizárólag az HBO Europe műsorán.

Új Twin Peaks sorozat az HBO GO-n és az HBO-n!

2017. április 10.
Magyarországon kizárólag az HBO csatornáin és az HBO GO-n fog debütálni David Lynch új Twin Peaks-sorozata!

Endre bá biztos, hogy befolyással lesz a családra!

2017. április 04.
Kiosztották a Televíziós Újságírók Díját. Az Aranyélet díjra váltotta a 7 jelölést, amelyet 4 kategóriában kapott. Így az este egyik legnagyobb nyertese az HBO saját gyártású sorozata lett.

Bejön, hogy kíméletlenül bánnak a karakterekkel

2017. április 03.
Immár negyedik alkalommal osztották ki a Televíziós Újságírók Díját. Az Aranyélet 4 kategóriában összesen 7 jelöléssel indult neki a gálának és mind a 4 kategóriában díjra tudta váltani a jelölést. Így az este egyik legnagyobb nyertese az HBO saját gyártású sorozata lett.

Farkas Franciska méltó búcsút vett az Aranyélettől

2017. április 03.
Negyedik alkalommal osztotta ki a hazai szakma a Televíziós Újságírók Díját. Az HBO saját gyártású sorozata, az Aranyélet 4 kategóriában összesen 7 jelöléssel indult neki a gálának és mind a 4 kategóriában díjra tudta váltani a jelölést, így az este egyik legnagyobb nyertese lett!

Áprilisban érkezik az HBO új dokumentumfilmje

2017. március 16.
A legendás, 246 km-es Spartathlon futóverseny öt szereplőjének motivációit és szinte pszichedelikus drámáját mutatja be kreatív dokumentumfilmjében Simonyi Balázs, aki résztvevőként 2016-ban negyedszerre küzdötte végig maga is az extrém távot. Az HBO Europe és a Menjek/Maradjak sorozatáról ismert SpeakEasyProject közös produkciójában készült ULTRA című filmet áprilisban mutatják be Magyarországon, elsőként az HBO Go-n.