asdf

Sorozatok

Októberben érkezik a Terápia befejező évada

2017. június 02.
Idén ősszel visszatér a képernyőre a magyar HBO saját gyártású drámasorozatának harmadik, utolsó évada, amelyben újra láthatjuk Mácsai Pált Dargay András pszichológus szerepében.

Új fotók a Trónok harca 7. évadából

2017. április 20.
Július 17-én, az amerikai premierrel egy időben az HBO GO-n és az HBO-n is folytatódik napjaink legnézettebb, az Emmy történetének legtöbbet díjazott fantasy sorozata, a Trónok harca.

A szolgálólány meséje kizárólag az HBO GO-n lesz látható!

2017. április 17.
Margaret Atwood díjnyertes, disztópikus bestsellerének sorozatadaptációja áprilistól lesz látható, kizárólag az HBO Europe műsorán.

Új Twin Peaks sorozat az HBO GO-n és az HBO-n!

2017. április 10.
Magyarországon kizárólag az HBO csatornáin és az HBO GO-n fog debütálni David Lynch új Twin Peaks-sorozata!

Endre bá biztos, hogy befolyással lesz a családra!

2017. április 04.
Kiosztották a Televíziós Újságírók Díját. Az Aranyélet díjra váltotta a 7 jelölést, amelyet 4 kategóriában kapott. Így az este egyik legnagyobb nyertese az HBO saját gyártású sorozata lett.

Bejön, hogy kíméletlenül bánnak a karakterekkel

2017. április 03.
Immár negyedik alkalommal osztották ki a Televíziós Újságírók Díját. Az Aranyélet 4 kategóriában összesen 7 jelöléssel indult neki a gálának és mind a 4 kategóriában díjra tudta váltani a jelölést. Így az este egyik legnagyobb nyertese az HBO saját gyártású sorozata lett.

Farkas Franciska méltó búcsút vett az Aranyélettől

2017. április 03.
Negyedik alkalommal osztotta ki a hazai szakma a Televíziós Újságírók Díját. Az HBO saját gyártású sorozata, az Aranyélet 4 kategóriában összesen 7 jelöléssel indult neki a gálának és mind a 4 kategóriában díjra tudta váltani a jelölést, így az este egyik legnagyobb nyertese lett!

Áprilisban érkezik az HBO új dokumentumfilmje

2017. március 16.
A legendás, 246 km-es Spartathlon futóverseny öt szereplőjének motivációit és szinte pszichedelikus drámáját mutatja be kreatív dokumentumfilmjében Simonyi Balázs, aki résztvevőként 2016-ban negyedszerre küzdötte végig maga is az extrém távot. Az HBO Europe és a Menjek/Maradjak sorozatáról ismert SpeakEasyProject közös produkciójában készült ULTRA című filmet áprilisban mutatják be Magyarországon, elsőként az HBO Go-n.

Íme a Trónok harca 7. évadának előzetese

2017. március 13.
Végre megérkezett a Game of Thrones új szezonjának az első előzetese és plakátja. Emellett az HBO kihirdette a július 17-i premierdátumot is. A 7. évad az amerikai premierrel egy időben magyar felirattal látható lesz az HBO GO-n és az HBO-n!

Hatalmas kis hazugságok – Ismerd meg a karaktereket

2017. február 14.
Február 20-án érkezik Nicole Kidman, Reese Whiterspoon, Shailene Woodley, Laura Dern, Zoe Kravitz, Alexander Skarsgaard és Adam Scott főszereplésével készült új HBO sorozat, a Hatalmas kis hazugságok. Jean-Marc Vallée, a Vadon és a Mielőtt meghaltam (Dallas Buyers Club) rendezője ezúttal egy 7 részes minisorozatban dolgozta fel Liane Moriarty azonos című bestsellerét.

Nina Dobrev visszatér a Vámpírnaplók fináléjába

2017. január 27.
A sorozat utolsó része március 10-én kerül adásba és a rajongók legnagyobb örömére Elena is visszatér Mystic Falls-ba.

Új akciósorozat az HBO-n és az HBO GO-n

2017. január 18.
A SIX a Navy SEAL 6 osztag egyik valóban megtörtént küldetését meséli el: a csapatot azzal a feladattal vetik be Afganisztánban 2014-ben, hogy likvidáljon egy tálib vezetőt, ám az akció kudarcba fullad, mert kiderül, hogy egy amerikai állampolgár segíti a terroristákat. A főszerepben, a Django elszabadulból, az Aljas Nyolcasból és a Kib*zgatóhelyettesekből ismert Walton Goggins-t láthatjuk.