asdf

Íme A szolgálólány meséje 2. évadának új előzetese

Tavaly debütált A szolgálólány meséje és óriási sikert aratott a közönség és a kritikusuk körében egyaránt. Így nagy várakozás övezi az új évadot, amelyhez az új előzetes is megérkezett.
Az Emmy- és Golden Globe-díjas A szolgálólány meséje új évada április 25-én debütál, és egyből két résszel. Fontos infó, hogy az új évad 10 helyett 13 epizóddal készült. Már a januári előzetes is igen képernyőhöz csalogató volt.
Míg az első évad az eredeti Margaret Atwood regényt dolgozta fel teljes egészében, a következő széria ott kezdődik majd, ahol a könyv véget ért és a forgatókönyv írók saját fantáziáján alapszik. A hírek szerint a készítők hosszú távra terveznek és legalább 10 évadot szeretnének. Íme az új előzetes (teaser), ami ugyan elég rövid, de hatásos.
A történet ott folytatódik, amikor az állapotos June (Elizabeth Moss) elhagyja a Waterford házat. A nézők a fiatal nő és a baba sorsát követhetik majd nyomon. Az új évadban több szereplő is visszatér: Elizabeth Moss mellett Yvonne Strahovski (Serena Joy Waterford), Joseph Fiennes (Fred Waterford), Max Minghella(Nick Blaine), Amanda Brugel (Rita), Madeline Brewer (Janine), O-T Fagbenle (Luke), Ann Dowd (Lydia néni), Samira Wiley (Moira) és Alexis Bledel (Ofglen) is látható lesz a folytatásban.
The Handmaid’s Tale Season 2
Az új évad Amerikában a Hulu-n, míg Magyarországon az HBO-n illetve az HBO GO-n lesz látható.
Megosztás facebookon