asdf

Erős évaddal búcsúzik a Terápia!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: HBO
November 13-án utoljára nyitja meg rendelőjét az „ország terapeutája”. A korábbi évadokkal ellentétben, ebben az évadban nem csak a páciensek életébe kapunk betekintést, de végre jobban megismerjük Dargay Andrást. Íme az új évad exkluzív előzetese!
November 13-án, hétfőn tér vissza a magyar HBO saját gyártású drámasorozatának várva várt, harmadik, egyben utolsó évada, amelyben újra találkozhatunk Dargay Andrással (Mácsai Pál), valamint új pácienseivel (Vilmányi Benett, Schell Judit, Czintos József és Udvaros Dorottya). Míg a kritikusok által méltatott sorozat HBO GO-n is elérhető első két évada elsősorban a páciensekre fókuszált, a befejező évad középpontjába ezúttal maga terapeuta kerül: egy új pszichiáter (Balsai Móni) értő gondoskodásának köszönhetően a nézők végre mélyebben is megismerhetik András saját nehézségeit és magánéleti küzdelmeit.
Terapia_3evad_jelenetfoto_MacsaiPal_2
Premier: November 13., hétfő 20:00 HBO
A korábbi években megszokott módon a Terápia minden hétköznap este 20:00 órakor lesz látható az HBO csatornán, vasárnap délutánonként pedig a hét történéseit egyben is meg lehet nézni egy heti Terápia maraton keretében.

Megosztás facebookon