asdf

Új sorozat az HBO GO-n A Grace klinika főszereplőjével

  • Szerző: MoziStar
  • Forrás: HBO
Ezúttal egy igazi különlegesség érkezik az HBO GO-ra, a Megszállottak viadala (Killing Eve), amely annyira jó kritikákat kap (RottenTomatoes oldalán 100%-on áll) a nemzetközi sajtóban (lentebb linkeltem párat), hogy már most, a hivatalos bemutató előtt berendelték a 2. évadot (ez viszonylag ritka a mai sorozatdömpingben!) A sorozat főbb szerepeiben Sandra Oh (A Grace klinika pedáns, perfekcionista Yang doktora) és Jodie Comer (A fehér hercegnő címszereplője).
Az HBO Europe mutatja be a sokszorosan díjazott író, Phoebe Waller-Bridge (Fleabag) Megszállottak viadala (Killing Eve) című új, vérre menő thrillerét, amely április 9-én debütál az HBO GO-n
 
Sandra Oh (A Grace klinika) alakítja Eve-et, az MI5 unatkozó biztonsági tisztjét, akit irodai munkaköre nem elégít ki, hiszen arról álmodozik, hogy igazi kém lesz. Jodie Comer (Doctor Foster, A fehér hercegnő) játssza Villanelle-t, a hidegvérű bérgyilkost, aki tíz körömmel ragaszkodik a luxushoz, amit kegyetlen szakmájából kifolyólag megengedhet magának. Amikor Eve-et megbízzák azzal, hogy kerítse kézre Villanelle-t, mielőtt az újból ölne, a két nő egy olyan vérre menő macska-egér játék szereplője lesz, amely a kémthrillerek hagyományain csavar egyet.
MegszallottakViadala_poszter
A két főszereplőhöz csatlakozik a szereplőgárda élén Fiona Shaw (Harry Potter-filmek) mint Carolyn Martens, David Haig (Négy esküvő és egy temetés) mint Bill, Eve kollégája, valamint Kim Bodnia (A híd) mint Konstantin. A további szerepekben látható Darren Boyd (Fortitude) mint Frank Haleton, Sean Delaney (Kisvárosi gyilkosságok) mint Kenny Stowton, Kirby Howell-Baptiste (Downward Dog) mint Elena Felton és Owen McDonnell (Paula) mint Niko.
 
A nyolc 45 perces részből álló Megszállottak viadala Luke Jennings Villanelle-regényein alapul. A Sid Gentle Ltd. gyártotta a BBC America számára, írója és executive producere Phoebe Waller-Bridge. Sally Woodward Gentle és Lee Morris szintén executive produceri szerepet vállaltak a szériában, a produceri feladatokat Colin Wratten látta el.
A sorozat április 9-én, magyar feliratosan debütál az HBO GO-n, a tévé premier előreláthatólag nyáron lesz majd.
Megosztás facebookon