asdf

Sorozatok

Őszi sorozat premierek az HBO GO-n és az HBO-n

2016. szeptember 30.
Az izgalmas nyár után nem lehet borús az ősz! Éppen ezért a legütősebb sorozatokat hozza el az HBO erre az évszakra is. Akár egy sajátos sci-fi világban szeretnél elmerülni, akár arra vágysz, hogy egy könnyed vígjáték nevettessen meg a nap végén, az HBO újdonságai között garantáltan megtalálod az év legnagyobb műsorait.

Budapesten forog az AMC legújabb sorozata

2016. szeptember 30.
Idén télen Budapesten kezdi forgatni legújabb, “The Terror” című sorozatát az AMC. Az antológia alapja Dan Simmons azonos című bestsellere. A “The Terror”-t Magyarországon exkluzívan, az amerikai bemutatóval egy időben, ismét világpremierként vetíti az AMC.

Jude Law sorozata hamarosan az HBO GO-n

2016. szeptember 14.
Az Oscar-díjas Paolo Sorrentino velencei filmfesztiválon bemutatott, várva várt Az ifjú pápa című új sorozata Közép-Európában, így Magyarországon is az HBO-n és az HBO GO-n kerül adásba.

Leforgatták az Aranyélet új évadát

2016. augusztus 18.
Befejeződött az Aranyélet második évadának forgatása, az utolsó csapó a 79 napig tartó munka végét jelezte. A készítők beváltották a korábban tett ígéreteket: novembertől még több akció, még több dráma várja a nézőket.

Végre megérkezett az új Gilmore Girls előzetes

2016. július 27.
Nem kell már sokat várnunk, hiszen idén ősszel újra megnyitja kapuit a Szívek szállodája. A népszerű sorozat új évadának premierje november 25-én lesz.

Az HBO 5 friss sorozattal dobja fel a nyarat

2016. július 14.
A nyár közepén öt sorozattal frissíti kínálatát az HBO. Az üdítő újdonságok között találtok vígjátékot, krimit, könnyedebb és komolyabb témákat. Hetente jönnek újabb és újabb rosszfiúk, iskolaigazgatók, de még világsztár sportolók is, hogy feldobják az év legvidámabb időszakát.

Bloodline - Kritika

2016. július 04.
A sorozatos palettán vannak – ha csak a kemény műfajokat nézzük - a drámák, a krimik, a drámás krimik és a krimis drámák. És most itt van nekünk a Netflix jóvoltából a Bloodline, ami mindezt egyszerre ötvözi egy olyan üdülővárosba, ahol még a napfény is szörnyű, sötét fájdalmat hordoz magában.

Újabb amerikai sikersorozat a Comedy Centralon!

2016. május 30.
Tökéletes ház, szerető família, élvezetes és jól fizető munka – körülbelül így néz ki az ideális élet. A bökkenő csak az, hogy Dré és népes famíliája afroamerikai, mégis egy túlnyomórészt fehérek lakta környéken éppen úgy élnek, mint a fehérek. Amikor a családfő az apja segítségével egyre inkább megismeri valós gyökereit, váratlan, megdöbbentő és humoros helyzetekben találja magát. A Feketék fehéren (Black-ish) című amerikai sikersorozat végre hazánkba is megérkezett: holnap 21.30-kor debütál a Comedy Centralon.

Trónok Harca S06E05 - Kritika

2016. május 27.
Igazi hullámvasút az idei szezon. A múlt heti megtorpanás után, most megint minden borult, méghozzá nem is akárhogy! Fájó veszteség mellett új front is nyílt Westeros kegyeiért, ráadásul az Északról érkező veszedelem egyre nagyobb árnyékot vet a „békés” birodalomra.

Idén ősszel jön az Aranyélet 2. évada

2016. május 26.
Zajlanak az Aranyélet második évadának forgatási munkálatai, ősszel már biztosan láthatjuk a képernyőn az HBO és a közelmúlt egyik legsikeresebb magyar gyártású sorozatát – még több váratlan fordulattal.

Trónok Harca S06E04 - Kritika

2016. május 18.
Hullámzó. Ezzel a jelzővel lehetne leginkább illetni a westeros-i sakkjátszma hatodik party-ját, ami a múlt heti fásult, biztonságos figuramozgatása után igazán izgalmas „csellel” rázta fel a melankolikus hangulatba kerülő storyline-t. Ez az ötven perc magába foglalta mindazt, amiért emberek milliói imádják a sorozatot.

Trónok Harca S06E03 - Kritika

2016. május 12.
Várható volt, hogy a második rész lendületességét és drámaiasságát nem tudják átmenteni a folytatásra. Ez valahol irreális elvárás is lett volna, még akkor is, ha a Trónok Harcáról beszélünk. Egyáltalán nem volt rossz epizód, csak nem sokat haladtunk előre. Mintha megálltunk volna egy dothraki sátor mellett pihenni. Ettől függetlenül a felvázolt szálak a jövőre nézve több, mint ígéretes!