asdf

Sorozatok

Az HBO 5 friss sorozattal dobja fel a nyarat

2016. július 14.
A nyár közepén öt sorozattal frissíti kínálatát az HBO. Az üdítő újdonságok között találtok vígjátékot, krimit, könnyedebb és komolyabb témákat. Hetente jönnek újabb és újabb rosszfiúk, iskolaigazgatók, de még világsztár sportolók is, hogy feldobják az év legvidámabb időszakát.

Bloodline - Kritika

2016. július 04.
A sorozatos palettán vannak – ha csak a kemény műfajokat nézzük - a drámák, a krimik, a drámás krimik és a krimis drámák. És most itt van nekünk a Netflix jóvoltából a Bloodline, ami mindezt egyszerre ötvözi egy olyan üdülővárosba, ahol még a napfény is szörnyű, sötét fájdalmat hordoz magában.

Újabb amerikai sikersorozat a Comedy Centralon!

2016. május 30.
Tökéletes ház, szerető família, élvezetes és jól fizető munka – körülbelül így néz ki az ideális élet. A bökkenő csak az, hogy Dré és népes famíliája afroamerikai, mégis egy túlnyomórészt fehérek lakta környéken éppen úgy élnek, mint a fehérek. Amikor a családfő az apja segítségével egyre inkább megismeri valós gyökereit, váratlan, megdöbbentő és humoros helyzetekben találja magát. A Feketék fehéren (Black-ish) című amerikai sikersorozat végre hazánkba is megérkezett: holnap 21.30-kor debütál a Comedy Centralon.

Trónok Harca S06E05 - Kritika

2016. május 27.
Igazi hullámvasút az idei szezon. A múlt heti megtorpanás után, most megint minden borult, méghozzá nem is akárhogy! Fájó veszteség mellett új front is nyílt Westeros kegyeiért, ráadásul az Északról érkező veszedelem egyre nagyobb árnyékot vet a „békés” birodalomra.

Idén ősszel jön az Aranyélet 2. évada

2016. május 26.
Zajlanak az Aranyélet második évadának forgatási munkálatai, ősszel már biztosan láthatjuk a képernyőn az HBO és a közelmúlt egyik legsikeresebb magyar gyártású sorozatát – még több váratlan fordulattal.

Trónok Harca S06E04 - Kritika

2016. május 18.
Hullámzó. Ezzel a jelzővel lehetne leginkább illetni a westeros-i sakkjátszma hatodik party-ját, ami a múlt heti fásult, biztonságos figuramozgatása után igazán izgalmas „csellel” rázta fel a melankolikus hangulatba kerülő storyline-t. Ez az ötven perc magába foglalta mindazt, amiért emberek milliói imádják a sorozatot.

Trónok Harca S06E03 - Kritika

2016. május 12.
Várható volt, hogy a második rész lendületességét és drámaiasságát nem tudják átmenteni a folytatásra. Ez valahol irreális elvárás is lett volna, még akkor is, ha a Trónok Harcáról beszélünk. Egyáltalán nem volt rossz epizód, csak nem sokat haladtunk előre. Mintha megálltunk volna egy dothraki sátor mellett pihenni. Ettől függetlenül a felvázolt szálak a jövőre nézve több, mint ígéretes!

Trónok Harca S06E02 - Kritika

2016. május 05.
A második epizód alaposan bebizonyította azt, hogy a premier gyengesége, halványsága még egyáltalán nem szolgáltat okot arra, hogy kongatni kellene a westeros-i vészharangot. Bőven lehet potenciál ebben a szezonban, ha a készítők ügyesen mozgatják a felvázolt szálakat.

Trónok Harca S06E01 - Kritika

2016. április 27.
A címben használt kifejezés írja a legtalálóbban az új szezon premierjét. Nem volt kifejezetten gyenge vagy középszerű, egyszerűen csak súlytalanra sikerült. Tipikus esete az Aki sokat markol, keveset fog – bölcseletnek.

Párhuzamos sugárzással indul a Fear the Walking Dead

2016. április 04.
A „Fear the Walking Dead” 2. évadának világpremierje április 11-én, hétfőn lesz az AMC-n. A bemutatót az AMC Networks International - Central Europe televíziós társaság teljes közép-európai filmportfóliója párhuzamos sugárzással vetíti.

Hollywoodi sztárokkal erősített a Twin Peaks

2016. február 23.
A Netflix (Gilmore Girls) és a FOX (X-akták) mellett a Showtime is feléleszt egy régi, közönség-kedvenc szériát: a csatornafőnök választása a ködös és rejtélyes Twin Peaks-re esett.

Formálódik az első X-Men sorozat, a Legion

2016. február 20.
Eddig csak a Marvel-Disney és a DC-Warner Brothers duó próbálta meg a saját képregény-karaktereit a mozik mellett a televíziós világban is „kiárusítani”. Új konkurensként megérkezett a piacra a FOX is, akik bevetik az egyetlen „mutánsfegyverüket” az X-Meneket. A kérdés, hogy mekkora szeletet sikerül majd vágniuk maguknak a nagy képregényes tortából.