jjeli napfny
asdf

Nina Dobrev visszatér a Vámpírnaplók fináléjába

A sorozat utolsó része március 10-én kerül adásba és a rajongók legnagyobb örömére Elena is visszatér Mystic Falls-ba.

A hírt az Elena-t játszó Nina Dobrev erősítette meg Instagram oldalán egy fotóval és az alábbi szöveggel: "Tudom, hogy csütörtök van, de ez most nem visszatekintés... #VisszatértemaForgatásra #TVDForever"
nina-dobrev-2017-instagram-tvdNina Dobrev még 2015-ben búcsúzott el a sorozattól és akkor így nyilatkozott: „Csodás barátokat ismertem meg, egy egész családot, amelyet örökké szeretni fogok. Szerettem volna, hogy Elena története évekig tartson, ez idő alatt életre szóló élményekkel gazdagodtam. Voltam ember, vámpír, hasonmás (démoni ikertestvér) és őrült halhatatlan. Elraboltak, megöltek, feltámasztottak, megkínoztak, elátkoztak, voltam halott és élőhalott.” 

A színésznő hat évad után döntött úgy, hogy kilép, de úgy tűnik a hatalmas rajongói táborral rendelkező sorozat végső búcsújából ő is kiveszi a részét.

nina_dobrav_vampire_diaries_2017Julie Pelc, a sorozat egyik alkotója is kifejezte örömét a hírrel kapcsolatban: "Nagyon örülök, hogy úgy ér véget ez a sorozat, ahogy mindig is szántuk!" Nina visszatérése méltó búcsú lehet mindenkinek, aki szerette a sorozatot, amely nyolc évadot élt meg. A Vámpírnaplók producere, Kevin Williamson így nyilatkozott: "Annyira izgatott vagyok, hogy Nina visszatér, hogy abban biztosak lehetünk, az utolsó epizód valóban epikus lesz!"

Nina Dobrev egyébként filmes karrierje miatt hagyta ott a sorozatot. Nem szeretett volna Elena skatulyájában ragadni. Ennek meg is lett az eredménye, hiszen már mozikban az xXx: Újra akcióban című film, amelyben Vin Diesel titkosügynökökből álló csapatát erősíti.

Megosztás facebookon