asdf

Ónodi Eszternek bejön, hogy ennyire kíméletlenül bánik a karakterekkel az Aranyélet

Immár negyedik alkalommal osztották ki a Televíziós Újságírók Díját. Az Aranyélet 4 kategóriában összesen 7 jelöléssel indult neki a gálának és mind a 4 kategóriában díjra tudta váltani a jelölést. Így az este egyik legnagyobb nyertese az HBO saját gyártású sorozata lett.

Aranyelet_s2_TUD_OnodiEszter

Az est egyik fő kategóriájában az Aranyélet duplázni tudott, és a tavalyi év után idén is elhódította a legjobb sorozatnak járó elismerést. Az HBO ezzel 4 éve (a díj alapítása óta) zsinórban hozza el a legjobb televíziós sorozat trófeáját. A legjobb férfi főszereplő díját (Hollós Endre szerepében lehengerlő alakítást nyújtó) Anger Zsolt vehette áta legjobb mellékszereplő a tehetséges Farkas Franciska lett Oszi megformálásáért, illetve a legjobb női főszereplőnek immár második alkalommal Ónodi Esztert választották. A gyönyörű színésznő beavatott minket egy kis Aranyélet kulisszatitokba, de arról is mesélt az interjú során, hogy miként éli meg, hogy ő lett az "első számú közellenség".

A többszörös díjnyertes, nemzetközi filmfesztiválokon és 19 országban vetített saját gyártású HBO sorozat összes epizódja elérhető az HBO GO-n, az második évad első epizódja pedig regisztráció nélkül is megtekinthető az HBO online video platformján

Ki a kedvenced az Aranyélet című sorozatból?
Megosztás facebookon