asdf

Fantasy-horror sorozat indul az HBO GO-n!

  • Szerző: MoziStar
  • Forrás: HBO
Bristol Cove-ban, a tengerparti városban ősidők óta él a legenda, hogy a környék a sellők otthona. Amikor titokzatos lány érkezik a városba, úgy tűnik, a legenda igaz. A teremtmények visszatérnek, hogy visszavegyék az óceánhoz való jogukat.
Az ember és a tenger közötti csata gonosz fordulatot vesz, amikor a teremtmények visszatérnek. A tengerbiológus Ben (Alex Roe) vonzódik Rynhez, a különös lányhoz (Eline Powell – Trónok harca), akinek sötét titka van. Ben kolléganőjének, Maddie-nek (Fola Evans-Akingbola – Trónok harca) azonban gyanús a lány.
Sziren_karakterek
A különös és izgalmas fantasy sorozat fogta a sellők legendáját, és teljesen új megvilágításban, modern környezetbe helyezve mutatja be életüket és a tengerért vívott csatájukat. A további szerepekben Ian Verdun (Lucifer), Sibongile Mlambo (Lost in Space), Rena Owen (Orville, Az utolsó boszorkányvadász).

A Szirén című sorozat március 30-tól indul az HBO GO-n, magyar felirattal, majd pedig hetente érkeznek az új epizódok az amerikai premierrel egyidőben. A sorozat szinkronos tévé premierje április 22-én, 17:05-kor lesz.
Megosztás facebookon