asdf

Júniusban jön az Agymenők előzménysorozata

  • Szerző: MoziStar
  • Forrás: HBO
Az Agymenők (The Big Bang Theory) nagysikerű előzménysorozata, Az ifjú Sheldon (Young Sheldon) elsőként érkezik az HBO GO-ra.
Június 1-én érkezik az HBO GO-ra a Agymenők különc zsenije, Az ifjú Sheldon teljes első évada. Az Agymenők (The Big Bang Theory) című sorozat előzményszériája a 9 éves Sheldon Cooper és családja megpróbáltatásait követi nyomon. Nem könnyű a matekzseni gyerkőc élete Texasban, ahol a templomba járás és az amerikai foci a király.
AzIfjuSheldon_jelenetfoto_2
Miközben a tehetséges, ám kissé naiv és sérülékeny Sheldon a világgal foglalkozik, a családjának meg kell találnia a módját, hogy alkalmazkodjon hozzá. És nem elég, hogy Sheldon nincs egy intellektuális szinten a szüleivel és a testvéreivel, az iskolában is rendre gondjai vannak.
Shailene_Woodley_Iain_Armitage
Az HBO 2017-es sorozatával, a Hatalmas kis hazugságok-kal berobbant fiatal tehetség, Iain Armitage (ő alakította Shailene Woodley kisfiát) főszereplésével készült spin-off a tavalyi év egyik meglepetéssikere volt. Mind a kritikusok körében (a RottenTomatoes oldalán „Fresh” értékelésen áll), mind a nézők körében (átlagosan 10-12 millióan követték hetente az USA-ban) sikeres sorozat idén ősszel már második évaddal tér vissza, ami exkluzívan szintén az HBO GO-n lesz látható.
Megosztás facebookon