asdf

Szeptemberben érkezik az HBO GO-ra Jim Carrey új sorozata!

Jim Carrey visszatér a képernyőre, méghozzá Michel Gondry rendezte Kidding című sorozatban, akivel már az Egy makulátlan elme örök ragyogásában is együtt dolgoztak.
Jim Carrey egy gyermeknek szóló TV műsor házigazdáját alakítja a Kidding című új sorozatban, amely tíz részes, fél órás epizódokból áll majd. A történet szerint Carrey egy olyan férfit alakít, aki kedves, vicces és imádják a gyerekek, egy multimillió dolláros cégbirodalom feje, de közben a tökéletesnek hitt élete romokban hever, a családja kezd széthullani, ideje szembesülnie a valósággal. Jeff, azaz Mr. Pickles nehezen viseli a krízishelyzetet, összeomlik a világ kegyetlenségei miatt, és egyetlen tündérmesét sem talál, ami átsegítené őt a válságon. 
kidding-jim-carrey
A sorozatban feltűnik még Catherine Keener, Judy Greer, Justin Kirk és Frank Langella is. Reméljük a komikus, de olykor drámai Jim Carrey ismét régi fényében tündökölhet! Talán ez a sorozat ismét lendít a karrierjén!

Amerikában szeptember 9-én debütál a vígjáték és egyben drámai sorozat, a Showtime égisze alatt. A tervek szerint hazánkban egyből érkezik is a sorozat az HBO GO-ra. Íme az első előzetes, ami alapján erősen a drámai megközelítésből szembesül főhősünk a kegyetlen valósággal:
Megosztás facebookon