asdf

Előzetesek

Az igazság ligája - Új, szinkronos előzetes

2017. október 23.
Az Igazság Ligája legújabb előzetesében végre Superman is felbukkan! Itt a közel 3 perces magyar videó.

Bőrpofa - Szinkronos előzetes

2017. október 18.
A texasi láncfűrészes mészárlás 1974-ben világszerte sokkolta a mozinézőket kendőzetlen brutalitásával és nyers képi világával. A család feje, Bőrpofa, aki motoros fűrésszel csonkította meg áldozatait, a filmtörténelem ikonikus gonoszává vált, a film maga pedig a műfaj klasszikusává.

A Viszkis - Új előzetes

2017. október 17.
Az elmúlt évtized egyik legjobban várt története: a viszkis rablóról szóló akciófilm november 23-án kerül mozikba. Ütős és lendületes előzetest kapott a megtörtént eseményeket feldolgozó film.

Eszeveszett esküvő - Feliratos előzetes

2017. október 16.
Minden idők legsikeresebb francia filmje az Életrevalók, nem csoda hát, hogy a film rendezőpárosának új alkotását, az Eszeveszett esküvőt is kiemelt figyelem kíséri. A vígjátékot már bemutatták a francia mozik, óriási érdeklődés közepette: a hétvégén hazájában több mint 650 ezer néző volt rá kíváncsi, amely 5 millió dolláros jegybevételt jelent.

Itt az X-Men - Új Mutánsok - Első előzetes

2017. október 13.
A jövőre mozikba kerülő X-Men spinoff az Új mutánsok közé vezeti majd a nézőt, akik az X-csapat új generációját képviselik.

A világ összes pénze - Szinkronos előzetes

2017. október 11.
Végre befutott a Ridley Scott rendezésében készült A világ összes pénze szinkronizált előzetese. A megtörtént esetet feldolgozó krimi - ami John Pearson regénye alapján készült - J. Paul Getty olajmágnás unokája elrablásának izgalmas sztoriját mutatja be.

Star Wars - Az utolsó Jedik - Új, angol előzetes

2017. október 10.
Idén decemberben érkezik a Star Wars nyolcadik epizódja, amiből eddig csupán egy előzetes, egy forgatási videó és néhány fotó látott napvilágot. Végre itt az új előzetes + egy új poszter!

Az igazság ligája - Új, angol előzetes

2017. október 08.
Nagyon klassz előzetessel rukkolt elő a DC és a Warner Bros. Az Igazság Ligája legújabb kedvcsinálójában, ami több, mint 3 perces, végre Superman is felbukkan!

Az útvesztő - Halálkúra - Szinkronos előzetes

2017. október 05.
Jövő januárban érkezik a mozikba Az útvesztő trilógia befejező része, Az útvesztő - Halálkúra, amihez végre itt a magyar előzetes.

Nyúl Péter - Első előzetes

2017. szeptember 24.
A Barátság extrákkal rendezője "nyúl cipőt húzott", hogy Nyúl Péter (Peter Rabbt) történetét élőszereplős változatban vigye vászonra.

Tomb Raider - Első előzetes

2017. szeptember 24.
A napokban végre megjelent a 2018-ban mozikba kerülő Tomb Raider első előzetese. A Warner kitett magáért és egy ütős kis ízelítőt láthatunk a népszerű videojáték legújabb adaptációjából.