asdf

Bosszúállók - Végtelen háború - Szinkronos előzetes

Megérkezett a jövő tavasszal mozikba kerülő legütősebbnek ígérkező Marvel film, a Bosszúállók - Végtelen háború szinkronizált kedvcsinálója.

A Bosszúállók minden eddiginél nagyobb, véresebb és veszélyesebb harcra készülnek és ezt a borús hangulatú előzetes is erősen sugallja. Hőseink feltúrbózva, lehetetlent nem ismerve vágnak neki a háborúnak. Rengeteg szuperhőssel találkozhatunk majd, így pl. Dr. Strange, a Fekete Párduc, de még A galaxis őrzői egész brigádja sem hagyja ki a nagy csatát.

A hivatalos szinopszis:

Mialatt a Bosszúállók és szövetségeseik tovább védelmezik a világot az egy hősnek túl nagy veszedelmektől, egy új fenyegetés bukkan fel a kozmosz árnyékából: Thanos. A becstelen intergalaktikus zsarnok célja, hogy összegyűjtse a 6 darab, elképzelhetetlen erőt hordozó végtelenség kövét, és arra használja őket, hogy az egész valóságra rákényszerítse ördögi akaratát. A Bosszúállók minden eddigi harca ehhez a pillanathoz vezette őket – a világ sorsa és saját létezésük soha nem volt még ennyire bizonytalan.

Bosszúállók - Végtelen háború/Avengers: Infinity War - Hazai bemutató: 2018. április 26.Avengers-Infinity-War-poster

Megosztás facebookon