asdf

Előzetesek

Fűrész - Újra játékban - Szinkronos előzetes

2017. szeptember 08.
A világ egyik legnépszerűbb horror-sorozata, a Fűrész visszatér! A brutális játékok, a kegyetlen gyilkosságok új szintre lépnek a vérfagyasztó széria legújabb részében, amelyhez itt a magyar előzetes.

Megjött apuci 2. - Új, szinkronos előzetes

2017. szeptember 06.
Karácsonykor érkezik a mozikba Mark Wahlberg, Will Ferrell, Mel Gibson és John Lithgow főszereplésével a Megjött apuci folytatása, amiben megtudjuk, hogyan is ünnepel együtt a nagy család.

Suburbicon - Feliratos előzetes

2017. szeptember 04.
George Clooney ezúttal nagy lépésre szánta el magát: átadta a Suburbicon című filmbe szánt főszerepét, hogy csak és kizárólag a kamera túloldaláról összpontosíthasson. Így vitte végül vászonra a Coen-fivérek 20 évvel ezelőtt megálmodott ötletét, pazar színészválasztással, amellyel szinte meg is alapozta a jövőbeni filmes díjakat. A Suburbicon október végén érkezik a hazai mozikba, az amerikai premierrel egy időben.

Tulipánláz - Új, angol előzetes

2017. augusztus 27.
Forró és szenvedélyes pillanatokat ígér a Tulipánláz, legalább is az új előzetes ezt sugallja, amiben nem takargatják Alicia bájait, aki korábban sem szégyenlősködött A dán lány-ban (2015) és az Ex Machina-ban (2014) sem.

Kedi - Isztambul macskái - Feliratos előzetes

2017. augusztus 24.
Végre hazánkban is mozikba kerül a Kedi - Isztambul macskái című dokumentumfilm, amely hét, utcán élő macska mindennapjait mutatja be.

A Viszkis - Első előzetes

2017. augusztus 22.
November 23-tól kerül mozikba az elmúlt évtized egyik legjobban várt története: a viszkis rablóról szóló akciófilm. A Viszkis megtörtént eseményekből indul ki, de fikciós elemekkel vegyítve meséli el Ambrus Attila vakmerő felemelkedését és gyors bukását.

Bosszúvágy - Szinkronos előzetes

2017. augusztus 17.
Az elmúlt évek sikertelen szériája után, Bruce Willis most végre újra az igazi "johnmcclane-s" stílusban vagy még durvábban osztja az igazságot.

Tulipánláz - Szinkronos előzetes

2017. augusztus 04.
Dane DeHaan elcsavarja Alicia Vikander fejét, amihez Christoph Waltz-nak is lesz egy-két keresetlen szava. A 17. századi Amszterdamban játszódó filmhez megérkezett a szinkronizált előzetes.

Időcsavar - Szinkronos előzetes

2017. augusztus 01.
A Madeleine L'Engle regénye alapján készülő Időcsavar jövő tavasszal kerülhet a mozikba. Megérkezett a szinkronizált előzetes az eredetileg 1962-ben megjelent könyv élőszereplős filmadaptációjához.

Fűrész 8. - Első előzetes

2017. július 22.
Aki látta a Fűrész filmeket, annak nem lesz meglepő a franchise legújabb részének első előzetesének egyetlen kockája sem. Évekig csak szóbeszéd volt, de idén ősszel a kirakós folytatja a véres gyilkolászást, mészárlást.

Kingsman - Az aranykör - Új, angol előzetes

2017. július 20.
A nagy sikerű Kingsman - A titkos szolgálat után az eddigi szereplőkhöz újabb, még nagyobb sztárok (és esetleg a korábban meghaltak) csatlakoznak, hogy őrületes akcióorgia és meghökkentően angolos poénok közepette kápráztassák el nézőiket. Végre befutott a legújabb előzetes!