asdf

Előzetesek

Itt az X-Men - Új Mutánsok - Első előzetes

2017. október 13.
A jövőre mozikba kerülő X-Men spinoff az Új mutánsok közé vezeti majd a nézőt, akik az X-csapat új generációját képviselik.

A világ összes pénze - Szinkronos előzetes

2017. október 11.
Végre befutott a Ridley Scott rendezésében készült A világ összes pénze szinkronizált előzetese. A megtörtént esetet feldolgozó krimi - ami John Pearson regénye alapján készült - J. Paul Getty olajmágnás unokája elrablásának izgalmas sztoriját mutatja be.

Star Wars - Az utolsó Jedik - Új, angol előzetes

2017. október 10.
Idén decemberben érkezik a Star Wars nyolcadik epizódja, amiből eddig csupán egy előzetes, egy forgatási videó és néhány fotó látott napvilágot. Végre itt az új előzetes + egy új poszter!

Az igazság ligája - Új, angol előzetes

2017. október 08.
Nagyon klassz előzetessel rukkolt elő a DC és a Warner Bros. Az Igazság Ligája legújabb kedvcsinálójában, ami több, mint 3 perces, végre Superman is felbukkan!

Az útvesztő - Halálkúra - Szinkronos előzetes

2017. október 05.
Jövő januárban érkezik a mozikba Az útvesztő trilógia befejező része, Az útvesztő - Halálkúra, amihez végre itt a magyar előzetes.

Nyúl Péter - Első előzetes

2017. szeptember 24.
A Barátság extrákkal rendezője "nyúl cipőt húzott", hogy Nyúl Péter (Peter Rabbt) történetét élőszereplős változatban vigye vászonra.

Tomb Raider - Első előzetes

2017. szeptember 24.
A napokban végre megjelent a 2018-ban mozikba kerülő Tomb Raider első előzetese. A Warner kitett magáért és egy ütős kis ízelítőt láthatunk a népszerű videojáték legújabb adaptációjából.

A LEGO Ninjago Film - Szinkronos előzetes

2017. szeptember 21.
Mától újra megelevenednek a LEGO®-figurák a mozikban! Érkezik a fergetegesre sikerült A LEGO NINJAGO FILM. A gyerekek számára nem teljesen ismeretlenek a Ninjago-figurák, hiszen az egyik legnépszerűbb LEGO figurák, valamint TV-sorozatban már régóta izgulhatnak kedvenc karaktereikért köztük Lloydért, Kaiért, Jayért, Cole-ért, Zane-ért és Nya-ért, vagyis a ninjakért, akik elszántan igyekeznek megmenteni Lego-várost Garmadon gonosz uralmától.

Kingsman - Az aranykör - Szinkronos előzetes

2017. szeptember 19.
Matthew Vaughn kasszasikere, a Kingsman: A titkos szolgálat újraértelmezte a kémfilm műfaját egy új generációnak. Taron Egerton, Colin Firth és Mark Strong visszatér az első részből, s olyan sztárok csatlakoznak hozzájuk, mint Julianne Moore, Channing Tatum, Jeff Bridges, Halle Berry és Pedro Pascal.

Aurora Borealis – Északi fény - Hivatalos előzetes

2017. szeptember 14.
Mészáros Márta régen várt új filmje 2017. október 19-én kerül a mozikba, de az Urániában egyetlen premier előtti vetítésen már szeptember 25-én, hétfőn látható lesz. A vetítés után a közönség beszélgethet a film rendezőjével. Elkészült a film előzetese is.

A szabadság ötven árnyalata - Első előzetes

2017. szeptember 11.
Az Ötven árnyalat-trilógia a végéhez közeledik. Jövő februárban láthatjuk moziban A szabadság ötven árnyalatát, amelyhez a Universal Pictures kiadta első hivatalos teaser előzetesét és egy posztert is.