asdf

Előzetesek

Valami Amerika 3. - Előzetes

2017. december 07.
Februárban kerül mozikba a Valami Amerika 3. része, Herendi Gábor rendezésében. Befutott az első teljes előzetes.

Időcsavar - Új, szinkronos előzetes

2017. december 04.
Jövő tavasszal kerül mozikba az Időcsavar című film Oprah Winfrey, Storm Reid, Mindy Kaling, Reese Witherspoon és Chris Pine, valamint Zach Galifianakis főszereplésével. Az Ava DuVernay rendezte film a Madeleine L'Engle 1963-ban megjelent könyvének adaptációja.

Viszlát Christopher Robin - Feliratos előzetes

2017. november 29.
Micimackó bájos történeteit milliónyi gyerek hallgatja még ma is csodálattal, de a felnőtt szíveket is megdobogtatja a sok kedves kis történet. Viszlát Christopher Robin címmel elevenedik meg a vásznon minden idők mese klasszikusa. A regény megszületését feldolgozó dráma hazánkban is látható lesz a mozikban, amihez megérkezett a feliratos előzetes.

Doktor Knock - Feliratos előzetes

2017. november 26.
Befutott végre az Omar Sy főszereplésével készült Doktor Knock című francia film feliratos előzetese.

A szabadság ötven árnyalata - Szinkronos előzetes

2017. november 06.
Az Ötven árnyalat-trilógia a végéhez közeledik. Jövő februárban láthatjuk moziban A szabadság ötven árnyalatát, amelyhez végre itt az első magyar előzetes.

Új mutánsok - Szinkronos előzetes

2017. november 03.
Befutott végre a jövőre mozikba kerülő Új mutánsok magyar előzetese. Az X-Men franchise legújabb fejezete az Új mutánsok közé vezeti majd a nézőt, akik az X-csapat új generációját képviselik.

Vakrandim az élettel - Szinkronos előzetes

2017. november 03.
Marc Rothemun új játékfilmje, a „Vakrandim az élettel” igaz történeten alapszik. Az Oscar-díjra jelölt rendező („Sophie Scholl” – Aki szembeszállt Hitlerrel, legjobb rendező jelölés) egy igazán szívmelengető játékfilmet mutat be Kostja Ulmann főszereplésével.

The Commuter - Nincs kiszállás - Szinkronos előzetes

2017. november 02.
Úgy tűnik Liam Neeson napját már megint elrontják. Ugyanis jövőre érkezik a mozikba Neeson főszereplésével Jaume Collet-Serra új filmje, a The Commuter - Nincs kiszállás, amelyhez itt az első magyar előzetes.

A széf - Feliratos előzetes

2017. október 30.
James Franco egy szokatlan bankrablásba csöppen és Clint Eastwood lánya, Francesca Eastwood is keménykedik vele. Itt A széf feliratos előzetese.

Thor - Ragnarök - Szinkronos előzetesek

2017. október 29.
Már csak pár nap és moziban a harmadik különálló Thor film és úgy tűnik (az előzetesek alapján), hogy ez lesz a legvagányabb rész. Az asgardi isten Hulk-kal kerül összetűzésbe, és otthona is veszélybe kerül!

Valami Amerika 3. - Első előzetes

2017. október 25.
Júniusban vette kezdetét a Valami Amerika 3. című nagyjátékfilm forgatása, amit augusztusban be is fejeztek és itt az első kis videós ízelítő, illetve az első hivatalos jelenetfotó.