asdf

Valami Amerika 3. - Új előzetes

Február 15-től látható mozikban a Valami Amerika 3. része. Már az első előzetes is szórakoztató volt, de végre itt a legújabb, ami veszettül menő lett.

Herendi Gábor filmjének szereposztása nagyrészt követi az első két részét, de új sztárok is feltűnnek majd a vásznon. Pindroch CsabaSzabó GyőzőHujber FerencSzervét TiborÓnodi EszterOroszlán Szonja, valamint Csuja ImreFaragó AndrásThuróczy SzabolcsTompos Kátya mellett a harmadik részben Pokorny LiaStohl AndrásLászló ZsoltNagy ErvinKovács LehelDöglégy és Scherer Péter is jelentős szerepeket kaptak.

Valami Amerika 3. története szerint, Tamás, Ákos és András, a balek testvérek minden eddiginél lehetetlenebb helyzetbe kerülnek a szélhámos Alexnek köszönhetően. A körülményeket bonyolítja a rendőrség és a két rivális maffiabanda, Baláék és Toniék is. Egy rejtélyes, milliókat érő, lopott bélyegért indul hajsza, aminek tétje a fiúk sorsa. Eszter és Timi is beleveti magát a nyomozásba, mindenki versenyt fut az idővel. Vajon ezúttal is sikerül kikeveredniük a slamasztikából?

Valami Amerika 3. - Bemutató dátuma: 2018. február 15.VA3_poster_01_

VA3_poster_02_

VA3_poster_03

VA3_poster_04

Megosztás facebookon