asdf

Előzetesek

Mi - Szinkronos előzetes

2019. január 05.
Brutál izgalmasnak ígérkezik a Tűnj el! rendezőjének új filmje, amelyhez befutott az első magyar előzetes. Jordan Peele újabb eredeti és provokatív thrillerrel borzolja idén tavasszal a mozirajongók idegeit.

Apró mesék - Első előzetes

2018. december 20.
Elkészült Szász Attila új, romantikus történelmi thrillerének, az Apró mesék-nek a trailere.

Creed 2. - Szinkronos előzetes

2018. november 16.
Megérkezett a Creed - Apolló fia folytatásának legújabb szinkronizált előzetese.

Újra mozikban a felújított Egri csillagok

2018. október 15.
50 évvel az eredeti bemutatója után ismét mozivásznon látható minden idők egyik legnépszerűbb magyar filmalkotása, az Egri csillagok. Várkonyi Zoltán klasszikusát a Filmalap Nemzeti Digitalizálási és Filmfelújítási programjának részeként, 4K felbontásban, teljeskörűen restaurálták a Magyar Filmlabor és Filmarchívum szakemberei. A filmet október 25-től országszerte számos helyszínen vetítik.

Itt a Kedvencek temetője remake első előzetese

2018. október 10.
A Paramount Pictures égisze alatt készülő Kedvencek temetője legújabb feldolgozásához befutott az első előzetes és poszter.

Újra mozikban minden idők legszebb filmje!

2018. október 05.
November 22-től újra látható lesz mozikban a Cinema Paradiso című film. A legendás alkotás 30 éve készült. Ősszel az eredeti, rövidebb 123-perces Oscar-díjat nyert (felújított) változatát fogják vetíteni.

Íme az amerikai Életrevalók előzetese

2018. október 04.
Hollywood nem bír magával! Irigykedni is felesleges, hiszen annyi remek filmje van. Épp ezért értelmetlennek tűnik, hogy az amúgy megunhatatlanul tökéletes francia Életrevalók-ból remake-t csináltak.

Paul Walker életéről szóló dokumentumfilm előzetese

2018. július 27.
Augusztus 11-én tűzi műsorra a Paramount Network az öt éve balesetben meghalt színész életéről szóló dokumentumfilmet, amelyhez befutott az előzetes.

A Grincs - Új, szinkronos előzetes

2018. július 13.
Az Universal Pictures és az Illumination nyolcadik egész estés animációs filmje A Grincs decemberben kerül a mozikba, amely Dr. Seuss közkedvelt karácsonyi klasszikusa alapján készült. Íme az új előzetes.

Ragadozó városok - Új, szinkronizált előzetes

2018. június 07.
Decemberben kerül mozikba a Universal Pictures legújabb nagyszabású fantasy-ja, a Ragadozó városok című film, amihez új magyar előzetes érkezett.

Mission: Impossible – Utóhatás - Új, szinkronos előzetes

2018. május 31.
Augusztusban visszatér Ethan Hunt és csapata. A hatodik M:I filmből sem hiányozhatnak a látványos és akciódús jelenetek és a legújabb előzetes is azt bizonyítja, hogy az Utóhatás túl akar tenni minden korábbi epizódon.