asdf

Thor - Ragnarök - Szinkronos előzetesek

Már csak pár nap és moziban a harmadik különálló Thor film és úgy tűnik (az előzetesek alapján), hogy ez lesz a legvagányabb rész. Az asgardi isten Hulk-kal kerül összetűzésbe, és otthona is veszélybe kerül!

A Thor 3. részét a zseniális Taika Waititi (Hétköznapi vámpírok) rendezte. A film a Bosszúállók - Ultron kora után játszódik, amelybe visszatér Chris HemsworthTom HiddlestonMark Ruffalo, valamint Anthony HopkinsAz újabb kalandban bevonták Cate Blanchett-et, aki iszonyat dögös ellenség és Jeff Goldblum-ot is, aki inkább röhejes, mint félelmetes.

A hivatalos szinopszis:

A Marvel Studios új filmjében Thort pörölyétől megfosztva bebörtönzik az univerzum túlsó felén. Az idővel versenyt futva próbál visszajutni Asgardba, és megállítani a Ragnarököt; egy háborút, ami otthonának pusztulásával és az asgardi civilizáció eltűnésével járhat, és amit egy mindenható új ellenség, a könyörtelen Hela idézett elő. Először azonban túl kell élnie egy halálos gladiátorviadalt, amelyben ellenfele korábbi szövetségese és szintén a Bosszúállók tagja: a hihetetlen Hulk! 

Thor - Ragnarök/Thor - Ragnarok - Hazai bemutató: 2017. november 2.thor_ragnarok_poster_12

Megosztás facebookon