asdf

Időcsavar - Új, szinkronos előzetes

Jövő tavasszal kerül mozikba az Időcsavar című film Oprah Winfrey, Storm Reid, Mindy Kaling, Reese Witherspoon és Chris Pine, valamint Zach Galifianakis főszereplésével. Az Ava DuVernay rendezte film a Madeleine L'Engle 1963-ban megjelent könyvének adaptációja.

A Disney legújabb nagydobásához máris itt a második előzetes, ami pazar látványt nyújt. Egy ötrészes könyvsorozat első része az Időcsavar, ami ha sikeres lesz, akkor jó eséllyel a folytatás is szóba kerülhet. 100 millió dolláros költségvetéssel készült filmváltozat első előzeteséből leszűrhetjük, hogy a Disney ismét oda tette magát, és a szereplőgárda is ígéretesnek tűnik, amit az új videós ízelítő is fokoz! Az Időcsavar forgatókönyvéért az a Jennifer Lee felelős, aki a Disney 2013-as sikerprodukcióját, a Jégvarázst is rendezte, valamint a forgatókönyvét írta.

A történet szerint egy átlagos tini, Meg (Storm Reid) egy kozmikus kalandra indul, hogy három képzeletbeli égi lény – a bölcselkedő Mrs. Who (Mindy Kaling), a kíváncsi Mrs. Whatsit (Reese Witherspoon) és a bölcs Mrs. Which (Oprah Winfrey) segítségével megkeresse eltűnt tudós édesapját (Chris Pine).

Időcsavar/A Wrinkle in Time - Hazai bemutató: 2018. március 8.
a_wrinkle_in_time_poster

Megosztás facebookon