asdf

Gengszterzsaruk - Szinkronos előzetes

Január 18-án kerül a hazai mozikba Gerard Butler főszereplésével készült akció-thriller, a Gengszterzsaruk.

A film direktora a Támadás a Fehér Ház ellen 2. – London ostroma 2. forgatókönyvírója, vagyis Christian Gudegast, és ez az első rendezése, saját szkriptjéből. Gerard Butler az Űrvihar után, a Gengszterzsaruk című filmmel sem a karrierjét szeretné fellendíteni, de azért reméljük nem az a célja, hogy minél lejjebb menni a lejtőn.

A hivatalos szinopszis:

Los Angelesben, a bankrablások fővárosában a bűnözőknél csak a Nagy Nick (Gerard Butler) által vezetett rendőrségi elit akciócsoport tagjai, a „Regulátorok” könyörtelenebbek. Mikor Nick megtudja, hogy a hírhedt mestertolvaj, Merrimen élete legvakmerőbb rablására készül, zsarolással ráveszi a banda leggyengébb láncszemét, hogy legyen a rendőrség besúgója.

Merriman merész akciók sorozatát hajtja végre, hogy előkészítse a lehetetlent: a szigorúan őrzött Központi Bank kirablását. Elindul a versenyfutás a dörzsölt bűnözők és a még dörzsöltebb „jelvényes gengszterek” között, és senki sem válogat az eszközökben. Ám hamarosan ráébrednek, hogy még őket is átverte valaki, akire soha nem gyanakodtak volna…

Gengszterzsaruk/Den of Thieves - Hazai bemutató: 2018. január 18.
gengszterzsaruk_poszter16

Megosztás facebookon